2789
حس سرمستی حس امیدواری عجیب حس اینکه طرف رو بدون نقص میبینی و نمیتونی خیلی رو بدی هاش تمرکز کنی و.. ...

وای اره🥲

خیلی حس بدیه که دوسش داشته باشی ولی حتی نتونی دو کلوم باهاش حرف بزنی

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من مثل دیوونه ها شده بودم 

البته عشق خاصی بود وقتی تموم کردیم دیگه انگار یک قسمت قلبم سنگ شده 

اگر دوباره عاشق بشم عاقلانه عاشق میشم 

عشق شما چه مدلیه؟

من به دستان خدا خیره شده ام، معجزه خواهد کرد❤️☔

آره ، منم اینطوری بودم ، میدیدمش یا بهش فک میکردم تپش قلب میگرفتم ، هر لحظه به فکر خاطره های کم مون بودم ، شبا تا صبح از دوریش گریه میکردم ، ولی آخرش ... آخرش ازدواج کرد ، هنوزم به این فک میکنم شده مرد ی می دیگه و دست یکی دیگه رو میگیره حالم بد میشه

من مثل دیوونه ها شده بودم  البته عشق خاصی بود وقتی تموم کردیم دیگه انگار یک قسمت قلبم سنگ شده& ...

والا اسمشو ک نمیدونم میشه عشق گذاشت یا نه ولی بدجور دوستش دارم 

اوایل فک میکردم ی کراش سادس ولی الان بعد چنی ماه میبینم ک خیلی جدیه 

هم دانشگاهیمه 

مجازی چند بار صحبت کردیم کوتاه ولی حضوری اصلا چند بار هم غیر مستقیم در مورد من پیش بقیه ی چیزایی گفته ولی نمیدونم چی میشه اخرش🥲

شاید نزدیک ب ۱۲ مرد رابطه داشتمو رفیق بودم و دنبال عشق. اما هیچوقت پیداش نکردم. نگرد نیس، گشتم نبود.

من تو این چند سال زندگیم ی بار فقط این حسو تجربه میکنم تا حالا با هیچکس نبودم حتی دوست معمولی

والا اسمشو ک نمیدونم میشه عشق گذاشت یا نه ولی بدجور دوستش دارم  اوایل فک میکردم ی کراش سادس ول ...

تجربه این قضیه رو داشتم دقیقا البته بعدش میگم تموم کردیم و الان میگم کاشکی نمیدیدمش چون خیلی بهم ریختم ....

خدا بخواد میشه، نخواد هم نمیشه مطمئن باش هیچکی نمیتونه جلوشو بگیره

من به دستان خدا خیره شده ام، معجزه خواهد کرد❤️☔