2777
2789
عنوان

عروسی رفتم بعد...

378 بازدید | 14 پست

برای تانگو‌ آهنگ عروسیمون پخش کردن....نمی‌دونم چرا حالم دگرگون شد یاد گذشته افتادم ...اون لحظه اون احمقو با یکی دیگه تصور کردم بغل هم....خیلی دلم گرفت ...چرا من آنقدر باید احساسی باشم..

وقتی شوهر سابقتون ازدواج کرد چه حسی داشتید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا جدا شدی وقتی دلت پیشش گیر

نه گیر نیست من خوشحالم اتفاقاً دعا میکنم زودتر از دست این فاسد راحت بشم ...ولی ناراحتم از اینکه دلمو شکوندن از اینکه قبلا از دست یک بی لیاقت ناراحت میشدم از اینکه اومدن به یک دختره۱۶.۱۵ساله ای ظلم کردن مریضش کردن چرا باید از فشار عصبی رگام‌بگیره چرا باید ناراحتی معده بگیرم

ناراحتم از اینکه با اینکه انتخاب من نبود و راضی نبودم‌به این ازدواج ولی سعی کردم بسازم ...ناراحتم بخاطر کارها و زحمتهایی که براش کردم بخاطر عمر هدرفته ام 

من کلی خوشحال شدم که از شرش خلاص شدم که 

همه اش می ترسیدم دوباره برگردونن به من 

حتی مجلس عروسیش رو از عمد تالار سر کوچه ما گرفتن 

اینقدرمن خوشحال شدم که بعد از سال ها تونستم یه نفس راحت بکشم 

الهی  خدایا شکرت منم خوشحالم راحت شدم از اون زندگی

همه اش میگفتم خدایا اینقدر خوش بهشون بره که هیچ وقت یاد منم نیافتن 

البته تا مدت ها بعد کابوسم بود همه اش میدیدم دوباره دارن عقدمون می کنن واقعا برام زجر آور بود تا فراموش کردم

همه اش میگفتم خدایا اینقدر خوش بهشون بره که هیچ وقت یاد منم نیافتن  البته تا مدت ها بعد کابوسم ...

انشاالله عاقبت به خیر بشی و امیدوارم در اینده آنقدر زندگی خوب و عالی داشته باشی که هیچکدوم از این اتفاق یک لحظه هم اذ ذهنت نگذره

انشاالله عاقبت به خیر بشی و امیدوارم در اینده آنقدر زندگی خوب و عالی داشته باشی که هیچکدوم از این ات ...

ممنون عزیزم 

الان ۱۵ سال از اون موقع میگیره خدا رو شکر تموم شد دیگه با عوارضش