2777
2789
عنوان

مگه چیه😭😭😭😭😭

683 بازدید | 26 پست

همش دارم تو بیمارستان مورد حمله دوستام و همکارام قرار میگیرم قبلا هم درموردش تاپیک زدم اونا همشون میرسن ب خودشون ارایش میکنن و هر روز ی گان پزشکی یا سربند چمدونم با بیمار سرد رفتار میکنن و ی حالت اینکه خودشون رو میگیرن بعد من خودم تنها کاری ک میکنم ی ریمل و تینت لب میزنم بعضی روزا هم ی کرم پودر لباسمم همیشه یکیه نمیدونم والا حالا ادم خودش ی چیزی داشته باشه کلاس بذاره از هر لحاظ من بالاترم ازشون اونا ماشین ندارن ولی خب من دارم هر روز میرسونمشون ولی همش بهم تمیخر دارن خیلی ناراحتم مقن مگه چیه با مریضی ک استرس داره بگی بخندی😮💨😮💨😮💨😮💨😮💨😭😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اصلا متوجه نشدم چی میگی

خود عزیزم: تاریکی که از راه رسید، نور باش! به اندوه اگر رسیدی ،شادی بی دلیل باش. زخمی اگر دیدی ، مرهم باش. رنجی اگر چشیدی ،آرامش باش. گر دفن شدی ،دانه باش و جوانه بزن. و دیوارهای بلند را پرنده باش...🌱🪿🫧

ای کاش منم پزشکی قبول شم

در نهایت. پیروزی با کسی است ک پس از هربار شکست و عقب افتادن.دوباره ب مسیر برگرده. درشرایط سختت اگر ادامه بدی موفق میشی . وگرنه ک همه موفق میشدنننن ب امید قبولی پزشکی در 1407 گمشو برو درس بخوننننن

هرجور خوشحالی وحال دلت خوبه رفتارکن منم زیاد اهل خرید رفتن نیستم هرازگاهی یکچی میخرم آرایشم زیاد ندارم مثل خودت کم

بدممیاد ازکسی که خودش را بگیره هممون ازیک جنسیم فرقی نداریم

آمیتیس در سرزمین عجایب

خداوکیلی تودکترماهی میشی عزیزم اونامونگولن ولشون کن فقط دیگه نبرشون باخودت رفتارخوب ومهربون بودن وخوشرویی با بیمار ازرفتارهای دکترهای خوبه اونا فقط به پول فکرمیکنن وچیتان پیتانشون خداخیرت بده عزیزم انشالله همیشه موفق باشی

2790
2778
2791
2779
2792