2777
2789
عنوان

لج شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1232 بازدید | 53 پست
گفته جایی که من باشم نمیاد  دارم شاخ درمیارم  این تا قبل بارداری دنبالم میدویید چند سال ق ...

عجب والا گلم چی بگم  استغفرالله شاید کسی کاری انجام داده باشه کاش یه سرکتابی باز میکردی بینم چش شده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی هیچ بحثو دعوای دیگه ای نداشتید فقط گفتی. بجا دوستات منو ببر بیرون

بله دقیقا اومد خونه بعد هشت سال گفت حرف بزنی کتکت میزنم و کلی داد بیداد منم دلم بدجوری شکست این میمرد برا من  من خیلی براش زحمت کشیدم پدرشم من نگهداری میکنم 

وقتی گفت برو و حرفای خیلی بدی زد کفتم تو مرد نیستی با  و دعوا کردیم  و با حال خراب رفتم. دوروز اینکارو کرد منم بدجوری شکستم  

عجب والا گلم چی بگم  استغفرالله شاید کسی کاری انجام داده باشه کاش یه سرکتابی باز میکردی بینم چش ...

من نرفتم این جاها اما خواهرم رفته گفته نظر بوده وچون خونه ساختیم و اینا  پسر خودش نیس خانوادشن 

خونه که همه دارن چرا باید چشم کنن خونه رو با زحمت ساختیم  کاشی بکاشی خودم گرفتم  

بله دقیقا اومد خونه بعد هشت سال گفت حرف بزنی کتکت میزنم و کلی داد بیداد منم دلم بدجوری شکست این میمر ...

احساس میکنم یکی چیزی بهش گفته. حتما پیگیر شو. پیام بده بگو. اصلا نمیخوام برگردم فقط میخوام دلیلتو بدونم. دلیل این که. اون مرد عاشق. چی شده که بعد ۸ سال این رفتارو بامن کرد. حق منه که بدونم. خودت تلاش کن نشد از پدرت بخواه بپرسه. فکر کنم سوع تفاهمی شده

از پدرش من مراقبت میکنم پدرش خیلی پرتوقع بطاهر ساکت و اروم اما پر. توقع  شوهرم میگه تو بداخلاق ...

عزیزم یا یکی برا شوهرت دعا گرفته زندگی تو بهم بزنه 

یا خدایی نکرده زیره سره شوهرت بلند شده 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
چکار کنم حالم بده هرچی پیام و زن‌گ می نم جواب نمیدههههه

تواین ۸سال خودتون بچه نمیخواستید....یا مشکل داشتید

دختر خوشگلم کی خدا تو رو به من میده ...خدایا دلم اندازه دنیا گرفته

ماهم یکی از دوستامون اینجوری شد بعد چندین سال بچه دارشدن همینکه حامله شد شوهرش دعواهاش شروع شد میگفت بچه مال من نیست من تورو نمیخوام بقران بچه شبیه خودش بودا دروغ میگفت بعد هشت سال آشتی کرد با زنش