2777
2789
عنوان

لج شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1232 بازدید | 53 پست

براهمینه ک من همیشه میگم آدم خونه زندگی جمع کنه اما به اندازه..کاری نکنه که خودش فراموش بشه...بعداً بسوزه...کسی ک قدر خودشو ندونه بقیه هم قدرشو نمی‌دونن...به نظر من اولویت اول و آخر تو زندگی باید اول خود آدم باشه بعد خونه و زندگی و اطرافیانو...

پیج اینستاگرام مارو و فالو کنید و کلی نمونه کارامونو ببینید و لذت ببرید🌸 خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

براهمینه ک من همیشه میگم آدم خونه زندگی جمع کنه اما به اندازه..کاری نکنه که خودش فراموش بشه...بعداً ...

شما میگید چکنم 

من راصی نبودم خونم جم کرد اورد اینجا گفت خونه میسازم جدات میکنم. بابام تنها نمونه 

شوهرم هیلی یکدنده اس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب قبل بارداری چطور بود اخلاقش؟ این مدلی پیش اومد تا بحال؟ خانوادش در جریانن؟

تا قبلش ناراحت میشدم همیشه از خونا میرفتم شبم میومدم 

کلی بهم زنگ میز د  خانوادشم میدونن و هیچی 

شما میگید چکنم  من راصی نبودم خونم جم کرد اورد اینجا گفت خونه میسازم جدات میکنم. بابام تنها نم ...

آره ولی سعی کن اینبار ک برگشتی خودتو فراموش نکنی اول چیزی دلت های براخودت بخر بعد فکر خونه و پس انداز باش..من هرروز این حرفو ب همه میزنم...

پیج اینستاگرام مارو و فالو کنید و کلی نمونه کارامونو ببینید و لذت ببرید🌸 خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii