2777
2789
عنوان

لج شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1232 بازدید | 53 پست
پریود مغزی شده     مردا ماهی چندبار خل وضع میشن

شوهرِ منم همین شد

انگار مغزشون تواناییِ اینو نداره همیشه خوب ببیننت،همیشه بعد از چن روز خوشی و یه زندگیه نرمال،یهو یه دعوایی درست میکنن که تمام روزای خوبتو کوفتت کنن

خدایا شکرت

خدا لعنت کنه هرچی مرده بد زبون و بی عاطفه اس گناهِ زن چیه که باید اینارو تحمل کنه

از پدرش من مراقبت میکنم پدرش خیلی پرتوقع بطاهر ساکت و اروم اما پر. توقع 

شوهرم میگه تو بداخلاقی  منو قبلا خیلی میخواست 

بدجورز دستم تو پوطت گردوووو گداشته  با بدبختی یه خونه ساختیم که از پدرش مستقل شممممم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا تقی به توقی میخوره میرید خونه مادرتون! دعوا کرد که کرد،بمون خونه خودت،قهر کن،ناز کن،میاد نازتو ...

منم تحت فشارم پدرش من مراقبت میکنم  

فقط گفتم پوسیدم تو خونه بجا دوستات منو ببر بیرون  چنان عربدا میزد کا خیلی ترسیدم و رفتم 

منم تحت فشارم پدرش من مراقبت میکنم   فقط گفتم پوسیدم تو خونه بجا دوستات منو ببر بیرون  چن ...

ای بابا،جلوش کم نیار،داد زد داد بزن

چقدر مردا بی عاطفه ان،  فهم اینو ندارن که دوران بارداری باید بیشتر مراقب همسرشون باشن.حالا لطف می‌کنی با اون شرایطت از پدرش هم مراقبت می‌کنی.باید رو سرش بذارتت.

شوهرِ منم همین شد انگار مغزشون تواناییِ اینو نداره همیشه خوب ببیننت،همیشه بعد از چن روز خوشی و یه ز ...

من خیلی کوتاه اومدم تو زنوگی هر وقت ناراحت میشدم میرفتم خونه خواهرم شبم برمیکشتم الان با دعوا اومدم انگار نه انگار  قبل بارداری. میدویید دنبالم

میرفتی خونه پیشش بشین باهاش صحبت کن بینم علتش چیه یا پیش کسی نگاه میکردی بینم چش شده

گفته جایی که من باشم نمیاد  دارم شاخ درمیارم 

این تا قبل بارداری دنبالم میدویید چند سال قبل ازدواجم عاشقم بوده 

جوابم اصلا نمیده

من خیلی کوتاه اومدم تو زنوگی هر وقت ناراحت میشدم میرفتم خونه خواهرم شبم برمیکشتم الان با دعوا اومدم ...

تو نت دعای محبت سرچ کن  و باطل سحر بخون. خیلی تعثیر داره صلوات بفرست یا ودود بگو زنگم نزن بهش. منتظر باش میاد.