2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هیچ وقت خیانت به روش نیار ، تا میتونی مدرک جمع کن وقتی حرف برای گفتن پیدا کردی و تونستی بهش ثابت کنی بهش بگو حواسم بهت هست داری چی کار میکنیهااا ، بازم مدارک رو کامل رو نکن ، بگو ی سری اطلاعات دارم ، نگو عکس و فیلم و چت و شماره ، بذار فکرش درگیر بشه ، بهش بگو ادامه بدی منم میدونم چی کار کنم اما نگو چیکار میخوای بکنی (حتی اگه کاری نمیخوای بکنی ) بذار تو ترس و استرس بمونه. اینارو مشاورم گفت ، گرچه من گند زدم و احساسی رفتار کردم اما خواهش میکنم شما حواست جمع کن

دوروز پیش از سرکار اومدرفت حمام.من رفتم سرگوشیش تو پیاماش دیذم هیچی نیست .رفتم پیامهای حذف شدش دیدم به شماره ای پیام داده.انقدر قربون صدقش رفته .دورت بگردم نفسم عشقم این چرت پرتا.دست قلبم لرزید.بهش گفتم حول کرد رنگو روش سفید شدکه قسم ایه پیامهای دوستم بوده داشته به دوست دخترش پیام میداده.گفتم چرا با گوشی تو گفت شارژ نداشته گوشیش 

مثلاچجورپیامی

گفته بود.منم دوست دارم .عاشقتم .نفسمی عمرمی از این چرت پرتا.بعد زد زیرش میگه دوستم پیام داده به دوست دخترش.گفتم از گوشی تو مگه میشه.میگه شارژ نداشته