سلام دوستان چکاب کامل شامل چه آزمایشایی هست و اینکه کجا باید مراجعه کنم واسه چکاب و اینکه مشکل قلب و تنفسی و ریه و کبد و سرطان اینجور چیزا رو هم شامل میشه؟یا باید واسه هر کدوم ازمایش جدا بدم
در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤
اگ خدای نکرده بدن مشکلی داشته باشه ازمایش مشکل دار میشه بعد دکتر ارجاع میده ب پزشک متخصص غدد یا هرچیزی ک دور از جون مربوط ب سرطان باشه بعد برای اینک مطمئن بشن کیت مخصوص سرطان میگیرن
سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره
اگ خدای نکرده بدن مشکلی داشته باشه ازمایش مشکل دار میشه بعد دکتر ارجاع میده ب پزشک متخصص غدد یا هرچی ...
قلب چی
در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤
اول بگو برات آزمایش چکاپ و ادرار بنویسه.از رو آزمایش خون میشه سلامت کلیه و کبد و اینارو فهمید.برا قل ...
پش چه دکتر برم که بگم برام بنویسه؟