2777
2789

بخدا ب اندازه یه ماه دانشگاه آزاد تو  یکی دو سال دانشگاه دولتی درس نخوندم تازه معدل ترمای دانشگاه دولتیم بیشتر بود 

اینو از کسی بشنوین ک دو سه تا دانشگاه دولتی و آزاد عوض کرد  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضیا حالشون خوش نیست

یا خیلی وقته از درس و دانشگاه عقبن....

سر و ته دانشگاهای ایران یه چیزه

همشون یه سطح دارن نهایتاااا یسری شهرا مثل تهران و کرج توی آزاد بهترن

گرچه خب آزاد تبریز هم بسیار معروفه

خیلی از پیام نور ها هم خوب هستن !!

حالا صغری خانوم میخواد پز بده فلانجا دولتی میخونه

مهم نیست

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

آره واقعا فکر میکنن اسمش آزاد پس همه چیییی آزاد دیگ😂 

البته باز آزاد داریم تا آزاد ولی معمولی ترینشم واقعا اونطوری نیستش ک بعضیا فکر میکنن😕 

همین چندوقت پیش یکی اینجا می‌گفت آزاد دیگ پول بده قبولی 

گفتم ب بقیه دانشگاههای آزاد کاری ندارم اصلا تو راست میگی ولی بیا دانشگاه ما پول بده اگه قبولت کردن من انصراف میدم یکی از دوستای من با پول و پارتی نتونست قبول بشه چون نه رتبش خوب بود نه معدلش مخصوصا برای رشتهای پرطرفدار که چندبرابر سخت گیرترن 

برای بعضی از درسها مثل زبان قبلش باید تعیین سطح بشی و و و... یه آزاد می‌شنون فکر میکن کویت 

بیشتر سختگیری میکنن ک بندازن پول بدی

دقیقا 

دولتی یکی از همکلاسی های من  بخدا پایانی تو برگه شده بود بیست و پنج صدم دقت کنید نیم هم نشده بود شده بود ۲۵/ بخاطر اینکه پیش نیاز بود استاد بهش ده داد 

حالا دانشگاه آزاد نصف کلاسو با ۹/۵ میندازه 

آره واقعا فکر میکنن اسمش آزاد پس همه چیییی آزاد دیگ😂  البته باز آزاد داریم تا آزاد ولی معمولی ...

یه استاد داشتم انقدر سختگیر میگف هیچ مشکلی نداره یم جلسه غیبت نیم نمره کم میکنم جلسه دوم حذف میکنم در این حد سخت گیر

دقیقا  دولتی یکی از همکلاسی های من  بخدا پایانی تو برگه شده بود بیست و پنج صدم دقت کنید ن ...

استاد داشتم میگف یک جلسه غیبت هیچ مشکلی ندارع نیم نمره کم میکنم دوجلسه حذف میکنم

استاد داشتم میگف یک جلسه غیبت هیچ مشکلی ندارع نیم نمره کم میکنم دوجلسه حذف میکنم

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بعد بعضیا فک میکنن چون قبولیش ب نسبت راحت تره همه چی اینجا آزاده 🤦🏻‍♀️

روزی سه تا امتحان ندادن دلشون خوشه

تو هم امتحان داری ؟!

منم فردا یه امتحان میان ترم داره اینقدر زیاده نمیدونم ازکجاش بخونم 

میان ترم 

ارائه 

امتحان پایانی 

فعالیت کلاسی 

تعداد غیبت ها 

اینقدر دردسر بخاطر یه درس 🤦🏻‍♀️