2777
2789
عنوان

اطلاعات درباره انتقال

156 بازدید | 4 پست

سلام من ب خودم قول دادم این بار ک مثبت شدم بیام و هرچی اطلاعات دارم بذارم چون خودم تا مدتها تو سایت دنبال اطلاعات بودم و خیلی اذیت شدم...

اول اینک هیچی مثل ارامش مهم نیس اینک بخابی همش اینا الکیه بعد انتقال ی زندگی نرمال داشته باشین نهایت روز اول اونم نک بچسبین ب تخت ن فقط کار نکنید بعد اون زندکی عادی حمام برید اما با اب ولرم وسیله سنگین جاب جا نکنید و نکشید همین اگرن حتی میتونید برین سرکار جنین بحاد بگیزه میگیره  تغدیه بنظرم نشاسته و اب اناز و شیر سویا ب شرطی ک تیرویید نداشته باشین خوبه برا روتین روزانه 

بی بی چک زدن از روز هفت میتونه مثبت شه میتونه ولی اول ب خودتون نگاه کنید بینید دلو جرات دارین باهاش کنار بیاین چون روز هفت تا شونژده فرصت مثبت شدن هست حالا امکان داره روزهفت مثبت ببینی ممکنه روز چهازده پونزده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو بی بی چکا مدیکور زودتر نشون میده و رژان بتارو دیزتر نشون میده و این نشون دهنده خوبو بدی نیس رژان وقتی بتا بالاتره مثبت میشه همین و اینک بی بی چکی مثبته ک زود رنگ بیگره و قشنگ صورتی باشه رنگ خط

خلاصه زندگی عادیتون بکنید و فقط کافیه ک ب دزشکتون اعتماد داشته باشین باور داشته باشین ک اون هرچیزی ک باید رو انجام داده همین باقیش دشت خداس دیگ ن شما ن پزشک