2777
2789
عنوان

عفونت ادراری در بارداری

823 بازدید | 19 پست

سلام دوستان نزدیکای ۸هفتم آز دادم دکتر گفت عفونت ادراری داری البته کمه ۶ روز آزیترومایسین بخور بنظرتون این قرص عوارض نداره برای جنین یکم نگرانم اگه اطلاعی دارین راهنمایی کنین ممنون

خوب دکترای دیگم برو 

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

مایعات زیادبخور

آجیل۷مغزبخور

گوشت کبابی روی زغال بخور

دوغ وسبزی سبزتیره بخوررفع میشه

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزم حتما استفاده میکنم

منم داشتم رفع شد۱هفته است

۱هفته ای خوب میشی مجددخواستی بروآز

چون اصلاخوب نیست عفونت

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
آره میگن خوب نیس فقط با همینا رفع شد یا دارو هم خوردی

من نمیتونم داروی شیمیایی بخورم

حتی داروگیاهی خیلی کم

ولی باهمین چیزهارفعش کردم

ممنون عزیزم حتما استفاده میکنم

خود عفونت عوارضش بیشتر از اون قرص منم داشتم برا من قرص سفالکسین تجویز کرد خوردم دارویی که برات نوشته جای نگرانی نیست استفاده کن من حتی عفونت دندون گرفتم دکتر برام آموکسی کلاو هم تجویز کرد استفاده کردم

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

داروش ضررنداره‌ولی این کارو بکن اگه خوب نشدی داروبخور اصلا لباس زیر نپوش دامن بپوش بعد دسشویی خودتو خشک کن و هرروز یک لیوان اب سیب بخور

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
خداروشکر ان شالله برای منم خوب شه

خوب میشه

عفونت دراثرضعف بدن اتفاق میوفته

فقط بهت میگم حتما رفعش کن . چون من داشتم دارو نخوردم وسطای بارداری شدید تر شد . بمدت هشت روز تب میکردم میرفتم دکتر دارو و سرم ، بازم خوب نمی‌شدم.  انقدر موقع تب و لرز دل درد و کمر درد شدید میگرفتم میگفتم الانه که سقط کنم.  تا اینکه تو بیمارستان بستری شدم سه روز و هر روز سرم و امپول  اینا تا رفع شد . آهان کلیه درد شدید هم گرفتم که هنوز بعد چهار ساله کلیه هام درد میکنه . الان کمی بهتر شده کلیه هام 

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم