goneshhh مدیر عضویت: 1398/11/11 تعداد پست: 463 عنوان عفونت ادراری در بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 19 پست سلام دوستان نزدیکای ۸هفتم آز دادم دکتر گفت عفونت ادراری داری البته کمه ۶ روز آزیترومایسین بخور بنظرتون این قرص عوارض نداره برای جنین یکم نگرانم اگه اطلاعی دارین راهنمایی کنین ممنون 1402/09/04 | 17:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
goneshhh مدیر استارتر عضویت: 1398/11/11 تعداد پست: 463 فقط بهت میگم حتما رفعش کن . چون من داشتم دارو نخوردم وسطای بارداری شدید تر شد . بمدت هشت روز تب میکر ... آره میگن خطرناکه و بایددرمان شه ممنون بخاطر اینکه تجربتو گفتی ان شالله برای منم رفع شه
goneshhh مدیر استارتر عضویت: 1398/11/11 تعداد پست: 463 داروش ضررندارهولی این کارو بکن اگه خوب نشدی داروبخور اصلا لباس زیر نپوش دامن بپوش بعد دسشویی خودتو ... لباس زیر نمیپوشم بقیشون هم رعایت میکنم قربونت گلم
goneshhh مدیر استارتر عضویت: 1398/11/11 تعداد پست: 463 عفونت باعث سقط میشه.اگر قرص ضرر داشت دکتر بهت نمیداد.تا بیشتر نشده بخور.اب و مایعات زیاد بخور آب میخورم ویارم خیلی بده زیاد اشتها ندارم همش آب حالت تهوع میگیرم🥲
barhang عضویت: 1400/10/02 تعداد پست: 6455 درسته حتما استفاده میکنم مرسی عزیزم آره عزیزم استفاده کن مشکلی پیش نمیاد خیالت راحت بالاخره دکتر صلاح دیده. ایشاالله که این دورانو به سلامت گذران کنی. دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
goneshhh مدیر استارتر عضویت: 1398/11/11 تعداد پست: 463 آره عزیزم استفاده کن مشکلی پیش نمیاد خیالت راحت بالاخره دکتر صلاح دیده. ایشاالله که این دورانو به سل ... ممنون عزیزم