2777
2789
عنوان

تاپیک سوالات شما راجب کنکور📚🎓

286 بازدید | 30 پست

بنده رتبه ۳رقمی کنکور سراسری هستم

با سه سال سابقه مشاوره

سوالاتون رو واضح و جزئی بنویسین، راهنماییتون میکنم🪴💚

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رشتم انسانی هست پشت کنکور مادر مریض دارم خانه سروصدا زیاد من باید غذا درست کنم به کارها برسم چطور مدیریت کنم هم درس خوندن رو‌هم کار کردن از نظر درسی قوی نیستم . 

وقتی حین درس خوندن هی میرم میام سر داروهای مادر کارهای خونه یا هی صدام میزنه تمرکز کافی برام نمیمونه از نظر جروبحث دعوا هم خیلی تو خونه زیاد . چه کار کنم ؟

من به دلیل ترک تحصیل اجباری که منو کردن تا راهنمایی بیشتر نخوندم و الان شروع کردم به خواندن ریاضی و زبان صفرم مثل یه ابتدایی بقیه رو چون حافظم خوبه با تلاش میتونم بخونم ناامیدم به نظرت ادامه بدم به جایی میرسم؟عربی ادبیاتم عالیه به نظرت کنکور بدم میتونم  رتبه خوب بیارم ؟میتونم دانشگاه برم؟امیدم بده اگه واقعا میشه چون کم اوردم

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم
واسه مشاور شدن دوره رفتین؟

قطعا هر موسسه ای که بخواین مشغول بکار بشین، دوره مخصوص و آزمون ویژه خودش رو داره

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

من نمیدونم دقیقا چجوری برنامه بریزم برای خودم تا بتونم درصدای خوبی تو کنکور بزنم 

پایه ام ضعیفه و هدفم کنکور اردیبهشت هست 

الان آذر ماه شده من هنوز نمیدونم چجوری بخونم که درصدای بالایی تو کنکور بزنم رشتم تجربی هستش وهدفم داروسازی دانشگاه شهید بهشتی تهرانه و اگه این نشد فرهنگیان قبول شم 

کلا هدفم درصدای بالای ۶۰ یا ۷۰ درصده 

اما منم درصدام درحال حاضر صفر و زیره صفره 

لطفا بهم بگی چجوری برنامه بریزم برای خودم تا موقعه ی کنکور بتونم همچین درصدایی کسب کنم؟

برای هر پایه ام کدوم درسا خیلی مهم تره که با خوندنشون میتونم به درصدای بالای ۷۰ درصد یا حتی بیشتر برسم؟

رشتم انسانی هست پشت کنکور مادر مریض دارم خانه سروصدا زیاد من باید غذا درست کنم به کارها برسم چطور مد ...

کتابخونه یا خونه کسی اگه بتونید برای مطالعه برید عالیه

وگرنه از تایم صبح زود استفاده کنید و بیداری رو کم‌کم‌بیارین رو ۴ونیم، ۵ صبح

اگه از این ماه شروع کنیم میتونیم قبول شیم؟!

چه رشته ای هستین و په هدفی دارین؟

چطوری میل جنسی رو کم کنیم تو این دوران؟؟

تغذیه تون رو کنترل کنین

عوامل محرک رو کاهش بدین 

ولی اگه ریشه مسئله تون بخاطر اضطرابه، کلا باید از ریشه مشکل رو حل کنید و راهکارهای کنترل اضطراب رو بکار بگیرین

کتابخونه یا خونه کسی اگه بتونید برای مطالعه برید عالیه وگرنه از تایم صبح زود استفاده کنید و بیداری ...

یعنی صبح ها از ۴شروع کنم؟ 

ممکن هست شبا بیدار باشم روز رو کمی بخوابم یان؟

من به دلیل ترک تحصیل اجباری که منو کردن تا راهنمایی بیشتر نخوندم و الان شروع کردم به خواندن ریاضی و ...

تو رشته انسانی شما حتی با فقط چند ماه حرفه ای درس خوندن هم میتونید نتیجه بگیرید

خودم دانش آموز داشتم از فروردین شروع کرده و کنکور تیر قبول شد

پس برای شما هم کار نشد نداره

چون انسانی ظرفیت هاش عالیه و دروس منعطفن