2777
2789
عنوان

تاپیک سوالات شما راجب کنکور📚🎓

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 30 پست
من نمیدونم دقیقا چجوری برنامه بریزم برای خودم تا بتونم درصدای خوبی تو کنکور بزنم  پایه ام ضعیف ...

آنقدر درگیر کمال گرایی و وسواس چینش برنامه نباشید

فقط شروع کنید 

بهترین برنامه، برنامه ی کانونه 

طبق اون برنامه ریزی کنید و حتما سنجش هر۲هفته باشه

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

من خیای نا امیدم . چند ساله پشت کنکورم نیخوندم تا الان قصدم جدیه .بخونم رشنه تاپ میخام  نمیخا ...

کنکور چه رشته ای میدین؟

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای ریاضی انسانی اگر نزنم مشکلی نیست یا واجبه ۲فصل انتخاب کنم حل کنم من ریاضیم خوب نیست اصلا ؟

اگه رتبه زیر ۵هزار میخواین به هیچ عنوان ریاضی حذف نشه

میدونید من مشکلم چیه من هرروز ت دوتا برگه a3برنامه مینویسم هم آزمون گرفتم هم ویدیو های ماز 

ولی مثلا میگم از چهار صبح میشینم میخونم ولی چون مثلا یک ساعت دیر تر پامیشم میگم بمونه از فردا شده با گریه ام میخام بخونم ولی انگار جسممم یاری نمیکنه

من نمیدونم دقیقا چجوری برنامه بریزم برای خودم تا بتونم درصدای خوبی تو کنکور بزنم  پایه ام ضعیف ...

برنامه ی کانون رو نمتونم بردارم چون از اول باهاش پیش نرفتم 

برای شروع خب باید بدونم چجوری شروع کنم تا آخر خوب پیش برمو وسطاش به دلیل برنامه ی نادرست جا نزنم 

پیشنهاد دیگه ای برام ندارید؟

یعنی صبح ها از ۴شروع کنم؟  ممکن هست شبا بیدار باشم روز رو کمی بخوابم یان؟

کیفیت مطالعه در صبح برای عموم افراد تا۶ برابر بیشتر از مطالعه شبانه برآورد شده

بهتره کم کم ساعت مطالعه تون رو به ۴نزدیکتر کنید

رشتم تجربیهههه

اگه رشته تون تجربیه خیلی باید حرفه ای تر و سریعتر شروع کنید. تایم مطالعه رو از حداقل۳ساعت شروع و کم‌کم به ۱۰ ساعت تا قبل جمع بندی نوروز برسونید

اگر فقط از ریاضی ۲سوال درست جواب بدم جابه جا می‌کنه رتبه رو 

تو ریاضی شما یک سوالم بزنی، حداقل  ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ نفر رو رد میکنید تو انسانی

میدونید من مشکلم چیه من هرروز ت دوتا برگه a3برنامه مینویسم هم آزمون گرفتم هم ویدیو های ماز  ول ...

عزیزم شما برنامتون رو خیلی کمال گرایانه مینویسین، الان عادت مطالعاتی تون چقدره؟مثلا ۴ساعت؟ خب فردا اگه ۴ساعت و نیم بخونین، یعنی برنده این. هر سه روز تا هفت روز، نیم ساعت به برنامه اضافه کنین عالیه