2777
2789
عنوان

پسری ک....

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 27 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب من همشو تعریف نکردم  من ی دختر منزوی و تنهام اون ی پسر موفق و پولدار و اجتماعیه من حس کرد ...

مهم نیس تو چه فکری میکنی 

مهم اینه اون تورو میخواد 

خب اینم راه حل داره نباید ول کنی و بری 

جدا از رفتار بدی که با اون داشتی 

یه فرصت خوب رو از خودت گرفتی 

به عقیده و .... هیچیشم احترام نزاشتی

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
عزیزم ظاهری اینه . من خودم با کسی بودم ک خیلی پیگیرم بود مثلا علاقه داشت سه سال تمام تردش کردم و اون ...

نمیدونم والا شاید من دیگه پیر شدم واسه اینچیزا....قدیما اینجوری نبود ولی

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

خب بیچاره هی پیام میده،شما محل نمیدی...دیگه چیکار کنه

من ادم خوبی واسه رابطه نیسم واسه همین مبخوام بره دنبال زندگیش

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
من نمیدونم کیه توعه ولی فک کنم دوس پسرت باشه...الان دنبال یه بهونه ای برگردی بهش ولی برگردی بهش دوبا ...

کلی دختر دورشه من از این مورد بدم میاد

برای همین قیدشو زدم 

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
ن خانومی پیر نشدی . زمونه عوض شده و مردام ...... 

عوضی شدن راست میگی....

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

پس کلا تمومش کن دیگه  بنظرم دیلیت اکانت کن نتونه بهت پیام بده

شمارمو داره

دوساله با همیم

البته اوایل رابطه مثلا رفاقتی بود 

اینو نمیدونم  اما کتاب بیشعور نباشیم رو به تو پیشنهاد میدم و اسکول نباشیم به اون پسره

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕