2777
2789
عنوان

میکاپ کارم بیاین

850 بازدید | 26 پست

بچها میکاپ کارم من

کلی هزینه مواد و اینا کردم

صندلی اجاره کردم

آگهی هم زدم دیوار

اصلا هیچ مشتریی ندارم

تو شهرمونم بخدا کارم تکه

شما یه راهی بگین

الانم واقعا به در آمدش نیاز دارم

سوالی هم داشتین در خدمتتونم🥲🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم رنگکارم

آبان اوضاع همه صنف ها همینه

مشتری نیس

ان شالله از یکی دو هفته دیگه ک نزدیک شب چله بشه و مجالس راه بیفته 

شماهم مشتری داری

برای قشنگی موهات رو من حساب کن🍀

قیمتاتون رو بیار پایین حتما مغازتون جای پر رفت امدی نیست  تو محله باشی خیلی بهتره

بخدا فقط هزینه مژه رو میگیرم

الان خودتون داخل بازارین 150 دیگه پولی نیست

گزوه بزن فامیلاتونو عضو کن بگو فامیلاشون عصو کنن

بعد یه نفر بیار مدل بشه برات  مثلا  میکاپ کن  صورتشو  تیکه تیکه بدار شناسایی نشن ببینن کاراتو

فعالیت زیاد داشته باش تو مجاری

تخفیف بدار کار خوب تحویل بده مشتریا خودشون میان

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
آخه نمیصرفه برام🥲

به نظرم صندلی اجاره نکن درصدی کار کن چون نمیدونی کی به کی مشتری داری

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹