2777
2789
عنوان

آقایون لطفا بیاید سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار باید کنم ؟ چند ساعت پیش واسش این استیکرو فرستادم🙁 آنلاین شد ولی ندید و جوابم نداد فردا ...

خب گفت هدفی از رابطه باهات نداره

اگر قصدش ازدواج نیست بیخود وقتتو هدر نده و اصلا بهش پی نده.

وَالضُّحیوَاللَّيْلِ إِذَا سَجَىمَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَى وَلَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَى 🤍

نمیخوادت عزیزم 

حتی برای دوستی 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
یعنی واسش اینو نفرستم فردا بعد اینکه دیدمش؟  بگم همیشه انقدر منتظر میمونید تا جواب انتظارتون ر ...

زیاد نرو تو نخش . اگه قراره ببینیش خودش خود به خود باهاتون حرف میزنه و سر صحبتو باز میکنه زیاد پیگیرش نشو که فکر کنه هولی

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
یعنی واسش اینو نفرستم فردا بعد اینکه دیدمش؟  بگم همیشه انقدر منتظر میمونید تا جواب انتظارتون ر ...

نه نگو 

چون ممکنه بگه اصلا منتظرت نبودم یا بگه تمایلی به تو ندارم 

خودتو سبک نکن

من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود........😔
کجا میری که میبینیش،سعی کن رودر رو حرفاتو بهش برسونی از پیام بهتره،سعی کن اون شروع کننده پیام باشه

داخل دانشگاه ولی اون قبلی که من بخوام اون حرفمو بزنم تاکید کرد که کسی نفهمه و منم نمیتونم و نمیخوام داخل اون محیط برم پیشش پس مجبورم پیام بدم

یا خودم زنگ بزنم؟

داخل دانشگاه ولی اون قبلی که من بخوام اون حرفمو بزنم تاکید کرد که کسی نفهمه و منم نمیتونم و نمیخوام ...

چند روزی صبر کن،زیادم جلو چشمش باش،پیام نداد خودت غیر مستقیم برا سوالی بهش پیام بده

آقایون تو تاپیکام نظر ندن وریپلای نکنن ،درخواست هم قبول نمیکنم