2777
2789
عنوان

آقایون لطفا بیاید سوال دارم

552 بازدید | 46 پست

کسی که دوسش دارم واسه اولین بار بود زنگ میزد بعد صحبت هایی که کرد 

من گفتم هدف چیه از این رابطه گفت هدف خاصی نیست منم گفتم خب من تا حالا با هیچ پسری نبودم نخواستمم که باشم اونم گفت واقعا نبودی گفتم نه

اگه هم به شما پیام دادم واسه این بود که فکر میکردم اعتقاداتمون مثل هم باشه واسه همون بود

اونم گفت خب مذهبی که هستم تو هم اگه تا حالا با کسی نبودی با منم وارد رابطه نشو منم گفتم واقعا گیج شدم نمیدونم چی بگم اونم گفت خب برو آب بخور نفس عمیق بکش بعدم فکر کن

حالا چند روز گذشته ولی دیگه نه زنگ زده نه پیام داده 

چرا اینطوری کرد یعنی؟مگه نگفت فکر کن خب باید جواب منو بدونه یانه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چرا اومدم 😄

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   

بنظرم اینکه از الکی باشه که بگید با کسی نبودید خوب نیست 

اتفاقا خب هر آدمی گذشته داره . یکی که یهویی بخواد با ی پسر حرف بزنه خیلییی سختشه و نمیدونه باید چیکار کنه . تا یکی که میدونه رفتار درست چیه و قبلا تو همچین مسئله ای بوده 

حتما نخواسته ک پیام نداده

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 

بهش پیام ندی بهتره،شایدم چون گفتی با کسی نبودی داره امتحانت می‌کنه چون گفتی اهل دوستی نیستی اونم میخاد ببینه برا دوستی میری باهاش یا نه ،اگرم که واقعا رفته که خدافظی یادش نره

آقایون تو تاپیکام نظر ندن وریپلای نکنن ،درخواست هم قبول نمیکنم