2777
2789
عنوان

برادرم

335 بازدید | 9 پست

منو برادرم باهم کار میکنیم

امروز خالم خوب نبود ،بهش زنگ زدم که بیا جای من ، من حالم خوب نیست 

اونم اومد، شوهرم اومد دنبالم رفتیم دکتر و به شوهرم گفتم هوس آش کردم و خرید داشتم می‌خوردم که داداشم ز زد کجایی

گفتم بیرون

گفت به من گفتی مریضم که بیام جات، که تو بری بیرون

گفتم میخوای بیام دو تا عطسه کنم تو صورتت که متوجه بشی مریضم

الان دیدمش، بهش گفتم چرا اینطوری صحبت میکنی، یه جوری حرف میزنی آدم نمیتونه جوابت نده، گفت من شوخی کردم تو هر برداشتی میخوای کن

منو داداشم خیلی ساله با هم کار میکنیم، البته من واسه داداشم کار میکنم 

هر وقت مریض میشم، همین برخورد رو باهام می‌کنه 

یه سری حالم تو دفتر بد شد، بهش گفتم بمون تا برم دکتر، گفت کار دارم 

بعد که رفت حالم بد شد، رفتم دکتر سرم زد و ...

برگشتم خونه اومد بالا سرم گفت می‌تونستم بمونم، کاری نداشتم، فکر نمی‌کردم حالت آنقدر بد باشه 

بابا داداشا از این شوخیا زیاد میکنن

من و خواهرام هم خیلی از سرو کول هم بالا میریم ولی طاقت ی سرماخوردگی همو نداریم

منم ک اذیتشون میکنم از سر کرم ریختنمه

وگرنه جونمو برا خواهرام میدم

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه!  تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بردی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بابا داداشا از این شوخیا زیاد میکنن من و خواهرام هم خیلی از سرو کول هم بالا میریم ولی طاقت ی سرماخو ...

این داداشم خیلی نیش و کنایه میزنه

چون مستقیم باهاش کار میکنم اخلاقشو میشناسم 

الآنم که ازدواج کردم به شوهرم کنایه میزنه 

اما همیشه میگه شوخی کردم بقیه به منظور میگیرن 

این داداشم خیلی نیش و کنایه میزنه چون مستقیم باهاش کار میکنم اخلاقشو میشناسم  الآنم که ازدواج ...

نمیدونم اجی ولی همینو میدونم ک اون راضی ب خراب کردن تو نیست

توام تیکه بنداز بهش ولی اینو بدون اون تنها کسیه ک تو دل شیر هم میاد بخاطر تو

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه!  تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بردی
یه بار جدی دلخوریتو نشون بده، بگو ترجیح میدم با یک غریبه کار کنم تا یک آشنا، اونا از تو دلسوزترن، هی ...

دقیقا همینطوره 

الان می‌خوام بهش بگم دیگه نمیام سر کار، یه عمر واسش کار کردم با غریبه هر چی میگفتن می‌گفت چشم، به من که می‌رسید مرخصی بهم نمی‌داد

پارسال رفتم مسافرت خارج از کشور ، برگشتم بهم گفت با پول من رفتی مسافرت خارج از کشور 

بعد به مامانم گفت من شوخی کردم

الان که ازدواج کردم واقعا دلم نمی‌خواد باهاش کار کنم، با اینکه خیلی به پول نیاز دارم

به هر کسی میگم تو این چند سال چقدر حقوق بهم میده تعجب می‌کنه 

نمیدونم اجی ولی همینو میدونم ک اون راضی ب خراب کردن تو نیست توام تیکه بنداز بهش ولی اینو بدون اون ت ...

عزیزم اون واسه حقوق دادن به من بهم می‌گفت همینی که هست میخوای بمون نمی‌خوای برو 

الان واسه کادو عروسیم میگه من ندارم ، هر چی تونستم میدم 

منم حس شما رو نسبت به خانواده م دارم ، اما الان میبینم واسه بعضی افراد نباید ۱۰۰ رو بذاری

عزیزم اون واسه حقوق دادن به من بهم می‌گفت همینی که هست میخوای بمون نمی‌خوای برو  الان واسه کاد ...

ی چیزو بهت میگم گوش کنی برنده ای

هیچوقت 100 خودتو برا کسی نزار ک اگه ی روز شکستی نمیتونی خودتو جمع کنی

و هیچکسم لیاقت اینو نداره ک تو 100 خودتو بزاری

ماشالا هم گرگ شدن این زمونه سیاست دارن در حد سیاستمدارای دولتی

ولی نزار حرمتای بینتون از بین بره

ایشالا ک خوشبحت شی در کنار شوهر محترمت