2777
2789
عنوان

بچه هاپسرم تنهایی توتختش خوابیده

157 بازدید | 10 پست

منم اومدم ازامشب میرم تواتاق خودمون میخوابم میگم نترسه یوخ.چزاغ خوابشم خاموش کردم.اوناییکه تجربه دارن کمک کنن

وزن اولیه۱۰۶☠️بعدزایمان۹۶🤨بارژیم۸۳😉الان۸۲🫠هدف اول۷۹.۹😍هدف دوم۷۷😍😍هدف سوم۷۵😍😍😍هدف آخر۶۸کیلوگرم🤩🤩فعلا۷۷وخورده ای🥲یکم دیگه این امضاموعوض میکنم.........گفته بودم یکم دیگه امضاموعوض میکنم وزن۱۴بهمن۱۴۰۲ ۷۵کیلو😍😍😍😍😍پیش بسوی ۶۸کیلو🤭😘😘😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چن وقتششه؟دختر منو ی شب گذاشتم اتاقش شب پاشده دنبالم خیلی ترسیده بود محکم با سر رفت تو دیوار کبود شد بعد اون باباش نمیزارن جدا بخابن بچه هام نمیدونم چکار کنم

اگه دیدی جوابتو ندادم به دلیل اینه که  جواب ابلهان خاموشیست...

چندسالشه؟پسرمن دوسال و سه ماهه هست،ده روزه تو اتاق خودش میخابه،شب اول خیلی ترسید و تو پذیرایی بود،باز با خودم اوردمش خوابید تا صبح سه چهار بار اومدم پیشش خوابیدم،تا یک هفته ک بیدار شدنش رسید به یکبار در طول شب

اینم بگم برق راهرو و پذیرایی رو روشن میذارم ک نترسه،اب هم میذارم کنارش

البته هنوز سه چهار بار در طول شب بهش سر میزنم و گاهی اوایل  صبح تو اتاقش میخابم تا بیداریش

چن وقتششه؟دختر منو ی شب گذاشتم اتاقش شب پاشده دنبالم خیلی ترسیده بود محکم با سر رفت تو دیوار کبود شد ...

نزدیک سه سال

وزن اولیه۱۰۶☠️بعدزایمان۹۶🤨بارژیم۸۳😉الان۸۲🫠هدف اول۷۹.۹😍هدف دوم۷۷😍😍هدف سوم۷۵😍😍😍هدف آخر۶۸کیلوگرم🤩🤩فعلا۷۷وخورده ای🥲یکم دیگه این امضاموعوض میکنم.........گفته بودم یکم دیگه امضاموعوض میکنم وزن۱۴بهمن۱۴۰۲ ۷۵کیلو😍😍😍😍😍پیش بسوی ۶۸کیلو🤭😘😘😍😍😍😍
چندسالشه؟پسرمن دوسال و سه ماهه هست،ده روزه تو اتاق خودش میخابه،شب اول خیلی ترسید و تو پذیرایی بود،با ...

پس چراغ روشن بمونه؟ببین لامپ تراسه وای ازپشت پرده یه نوملایم ب اتاقش میده

چندسالشه؟پسرمن دوسال و سه ماهه هست،ده روزه تو اتاق خودش میخابه،شب اول خیلی ترسید و تو پذیرایی بود،با ...

چجوری دوباره بردیش توتختش؟

پس چراغ روشن بمونه؟ببین لامپ تراسه وای ازپشت پرده یه نوملایم ب اتاقش میده

اره خاموش نکن بچه میترسه 

بچه تا الان پیش شما خوابیده به صدای نفست و بوت عادت کرده،یهو پامیشه میبینه شما نیستی و تاریکی میترسه 

اتاق نپدشو تاریک کن ولی درو باز بذار و نور بیرون رو تا حدودی روشن بذار ک اومد بیرون نترسه