بجه ها من مامانم نزدیک ۴۴ سالگی نمیگم سنش کمه اما خب اونقدر ام سنش زیاد نیس واسه مادربزرگ شدن و مامانم هی میگه تا میتونم کمکت باشم بچه بیار ولی ما بچه نمیخواییم🤦♀️ از طرفی ام مامانم میگه هر جی سن ام بالاتر میره جوون تر که نمیشم و تا میتونم ی فکری بکنید😭😭😭 واقعا مامانم این ۲ سال خیلی مارو تحت فشار گذاشته برای بچه خیلی😭😭
به خاطر حرف مادرتون باید بچه بیارید؟یا تحت فشار بودن رو درک نمیکنم عادی میگید ما فعلا بچه نمیخوایم
حالا اعتراض کردن و هر چیزی سکوت میکنید
اهمیت ندید
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
خب دوس داره بنده خدا 😍راستم میگه. بچه اول بیشتر از یکسال نباید طول بکشه.
یکسال؟یک سال اول ازدواج زن و شوهر هنوز نمیدونن زندگی رو چه جوری باید پیش ببرن
چه بچه ای
حداکثر 10 سال باید بگذره!
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
خب دوس داره بنده خدا 😍راستم میگه. بچه اول بیشتر از یکسال نباید طول بکشه.
بعد ببخشيد این باید رو کی تعیین میکنه؟!
چه حرفایی میزنید خودِ زن و شوهر که مرکز اصلی تشکیل خانواده هستن دوس ندارن اونوقت بخاطر حرفم مردم بچه بیارن!
دوستای عزیزم که منو اینجا میشناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.
ن اصلا اهمیت نمیدم حتی ۶۰ ساله ام ک بشه من باید تصمیم بگیرم
دقیقا
بیخیال عزیزم خودت و همسرت مهم هستین❤️