2777
2789
عنوان

نوه اوردن

324 بازدید | 17 پست

بجه ها من مامانم نزدیک ۴۴ سالگی نمیگم سنش کمه اما خب اونقدر ام سنش زیاد نیس واسه مادربزرگ شدن و مامانم هی میگه تا میتونم کمکت باشم بچه بیار ولی ما بچه نمیخواییم🤦‍♀️ از طرفی ام مامانم میگه هر جی سن ام بالاتر میره جوون تر که نمیشم و تا میتونم ی فکری بکنید😭😭😭 واقعا مامانم این ۲ سال خیلی مارو تحت فشار گذاشته برای بچه خیلی😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب که چی؟

به خاطر حرف مادرتون باید بچه بیارید؟یا تحت فشار بودن رو درک نمیکنم عادی میگید ما فعلا بچه نمیخوایم 

حالا اعتراض کردن و هر چیزی سکوت میکنید 

اهمیت ندید

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

خب دوس داره بنده خدا 😍راستم میگه. بچه اول بیشتر از یکسال نباید طول بکشه.  

یکسال؟یک سال اول ازدواج زن و شوهر هنوز نمیدونن زندگی رو چه جوری باید پیش ببرن 

چه بچه ای 

حداکثر 10 سال باید بگذره!

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اخه مامانم چ ۴۰ سالش بشه چ ۵۰ چ ۶۰ اون ماییم که باید تصمیم بگیریم🤦‍♀️ فوق اش که نتونه ۱۰ سال دیگ ی پرستار برای بچه میگیریم

بعد ببخشيد این باید رو کی تعیین میکنه؟! 

چه حرفایی می‌زنید خودِ زن و شوهر که مرکز اصلی تشکیل خانواده هستن دوس ندارن اونوقت بخاطر حرفم مردم بچه بیارن! 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
خب که چی؟ به خاطر حرف مادرتون باید بچه بیارید؟یا تحت فشار بودن رو درک نمیکنم عادی میگید ما فعلا بچه ...

ن اصلا اهمیت نمیدم حتی ۶۰ ساله ام ک بشه من باید تصمیم بگیرم

چه خبر ۱۰سال😕

چه خبره یکسال؟😂

ن اصلا اهمیت نمیدم حتی ۶۰ ساله ام ک بشه من باید تصمیم بگیرم

دقیقا 

بیخیال عزیزم خودت و همسرت مهم هستین❤️