2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هفته دوم یکم یکم حرف میزنم ،مامانم دعوام میگیره  مؤثره حرف زدن هفته دوم؟

نه حرف بزن .. حرف نزنی فکت قفل میگیره فقط با حرص حرف نزن داد هم نزن 

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔

من تقریبا یکی دوهفته سعی میکردم کم حرف بزنم 

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

دیگه هفته دوم حرف بزن 

والا من بعد ی هفته هم خندیدم هم گریه کردم هم سرم پایین بود دماغمم عالیه 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
من چرا به هوش اومدم کلا حرف میزدم تا خود همین الان ک دوماه گذشته😂

طبیعیه منم میزدم ایرادی نداره که 

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
دیگه هفته دوم حرف بزن  والا من بعد ی هفته هم خندیدم هم گریه کردم هم سرم پایین بود دماغمم عالیه ...

عزیزم من تا جایی که تو تاپیکا شما رو دیدم پیش دکتر کامیابی عمل کردی 

منم خیلی تحقیق کردم تخصصش بیشتر گوشتیه 

بین دکتر صوفی زاده و کامیابی موندم گرچه عمل بینی شانسیه ولی دودلم که پیش کدوم برم

فقط اینکه مشکلم اینه که کامیابی کورتون نمیزنه بعد عمل ولی صوفی زاده میزنه یکی از دوستام هم که پیش صوفی عمل کرده بود فرم قشنگی گرفت بینیش البته بیس بینی خودشم خوب بوده

به نظرت کامیابی انتخاب خوبیه؟ 

عزیزم من تا جایی که تو تاپیکا شما رو دیدم پیش دکتر کامیابی عمل کردی  منم خیلی تحقیق کردم تخصصش ...

عزیزم کورتون تاثیرش موقتی هست ، ورم باید روند طبیعی خودش رو طی کنه 

اونی که بیس بینیش پر کاره ، چه بخواد چه نخواد با کورتون و هزار چیز دیگه تا یک سال رو ورم داره

صوفی زاده رو اصلا نمی‌شناسم 

برو ببین از کدوم بیشتر خوشت میاد 

برو با مریضاشون حضوری حرف بزن 

با کسی مقایسه کن که بیس بینیش قبل عمل شبیه تو بوده ، ممکنه ی دکتر هزار تا کار خوب داشته باشه اما بینی های قبل عمل کم کار بوده باشه 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
عزیزم کورتون تاثیرش موقتی هست ، ورم باید روند طبیعی خودش رو طی کنه  اونی که بیس بینیش پر کاره ...

درسته 

بیشتر شبیه کارای پیج كامیابیه بینی من و اینکه بعضیا رو تونسته خوب و کوچیک در بیاره بعضیاش بعد عمل بزرگ موندن با اینکه میزنه 1 سال یا 3 سال بعد عمل یکم این مورد باعث میشه تو انتخاب دکتر گیر کنم

دقیقا حضوری که حتما مطب شون میرم 

ممنونم عزیزدلم از راهنماییت♥😍😍