2777
2789

لعنت بهشون که با روح و روان آدم بازی میکنن😑💔

همین الان دیدم تموم شد.....وای فقط اونجا که شیدا به سیما گفت نکنه بمیرم میترسم نزار بمیرم😔خودکشی و "مرگ" چقد چیزه وحشتناک و ترسناکیه💔

جنازه بی جونش روی تخت با اون ملافه سفید.....

و فریاد های سیما که چقد خوش درخشید بازی درخشانش تو این قسمت

هنوز تو شوکم!

میثم دیگه احتملا خودشو تموم میکنه این سری...‌.

چقد دلم به حالش میسوزه💔

"من از امروز شروع به تغییر میکنم" ✨️🌱 ^۱۴۰۳/۱/۱۲^ تغییر مثبت🌿🤍 رو به جلو...🏃‍♀️ دیگه بی انگیزه و ناامید نیستم نسبت به زندگیم 🙂 شاید یه روزایی حالم خیلی بد بود، اما یاد گرفتم که:✨️🌱 زندگی همیشه قرار نیست ایده ال باشه... قرار نیست همیشه بخندی همیشه کارای مثبت کنی همیشه فکرت و رها کنی... یه جاهایی هم زندگی سختی داره غم و غصه داره ناراحتی داره گریه داره! که وجود همه اینا لازمه زندگیه! نباید ناامید شد✨️🫂🤍 شروع دوباره 🏃‍♀️🤍🌿 خودش یه برد محسوب میشه🌱 خودت حال خودتو خوب کن و با کارای کوچیک توی خودت انگیزه ایجاد کن. حذف ادمهای سمی از زندگیت🦋 اولین قدم برای خوب کردن حالته...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا چرا لو دادی 

هنوز خیلیا قسمت جدید ندیدن

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

کار من عجیبه بنظرت یا کار این؟

سریالی ک اینهمه آدم بهش علاقه دارن رو انقد مسخره اسپویل میکنه، اگه بی فرهنگی نیست پس چیه؟؟؟!!!تعجب هات رو بجا استفاده کن

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن
چجوری خودشو کشت؟

💔آره.....

"من از امروز شروع به تغییر میکنم" ✨️🌱 ^۱۴۰۳/۱/۱۲^ تغییر مثبت🌿🤍 رو به جلو...🏃‍♀️ دیگه بی انگیزه و ناامید نیستم نسبت به زندگیم 🙂 شاید یه روزایی حالم خیلی بد بود، اما یاد گرفتم که:✨️🌱 زندگی همیشه قرار نیست ایده ال باشه... قرار نیست همیشه بخندی همیشه کارای مثبت کنی همیشه فکرت و رها کنی... یه جاهایی هم زندگی سختی داره غم و غصه داره ناراحتی داره گریه داره! که وجود همه اینا لازمه زندگیه! نباید ناامید شد✨️🫂🤍 شروع دوباره 🏃‍♀️🤍🌿 خودش یه برد محسوب میشه🌱 خودت حال خودتو خوب کن و با کارای کوچیک توی خودت انگیزه ایجاد کن. حذف ادمهای سمی از زندگیت🦋 اولین قدم برای خوب کردن حالته...
کار من عجیبه بنظرت یا کار این؟ سریالی ک اینهمه آدم بهش علاقه دارن رو انقد مسخره اسپویل میکنه، اگه ب ...

کاری ندارم کارش درسته یا نه چون منم امشب میخواستم قسمت جدیدو ببینم...ولی واقعا فک نمیکنی یکی از این طرز صحبتت دلش بشکنه؟؟؟!بدون گارد به حرفم فقط فک کن..جواب نده!

واقعا چقد بی جنبه و بی فرهنگ هستین! متاسفم

😐اتفاقا من متاسفم واسه تو

مگه مجبورت کردم بیای توی تاپیک

حالا چرا لو دادی  هنوز خیلیا قسمت جدید ندیدن

خیلییییی احساساتی شدم بغض گرفتم انقد گریه کردم میمیرم اگه با یکی حرف نزنم الان🥺🥺🥺🥺

کاری ندارم کارش درسته یا نه چون منم امشب میخواستم قسمت جدیدو ببینم...ولی واقعا فک نمیکنی یکی از این ...

شما نگران ایشون نباش، چقد جالب اینجا به یکی الکی گیر میدن به یکی نه!

شما برو خود را باش

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن
خیلییییی احساساتی شدم بغض گرفتم انقد گریه کردم میمیرم اگه با یکی حرف نزنم الان🥺🥺🥺🥺

حداقل بنویس اسپویل، شاید یکی براش مهم بود