2777
2789
عنوان

اصلا شوکه شدم دارم روانی میشم

597 بازدید | 40 پست

شوهرم بیماری خطرناکی داره که بابد مرتب قرص هاشو بخوره اوایل نمی‌خورد بعد گفت میخورم جوری گفت من باور کردم بسته قرصشو گرفت و گفت مطمئن باش میخورم تو دیگه از فکرش بیا بیرون منم گفتم باشه خلاصه یه هفته ای هست قرصا رو دادم دست خودش همیشه با خودش می برد سرکار امروز رفتم کیفشو ریختم بیرون مرتب کنم دیدم قرصا یدونه شم کم نشده در صورتی که باید ۱۴ تاشو تو یه هفته میخورده 

خون خونمو داره میخوره 

یک ساعت تمومه دارم داد میزنم و گریه میکنم الانم باهاش قهر کردم اومدم تو اتاق بهش گفتم سر هیچی قیمت رو نزدم اما به خاطر این دروغ بزرگی که بهم گفتی و اینکه اصلا جونت برات مهم نیست ولت میکنم 

الانم میرم وسایلم رو جمع میکنم و میرم هر کاری که میخوای بکن 

هر چی عذرخواهی میکنه میگم نه

خداوکیلی حق با من نیست؟

مگه لچه ۲ ساله ست 

۲۸ سالشه اصلا خودشو میزنی به نفهمی بگو مگه نمی دونی جونت در دست این قرصاست 

بی صبرانه منتظرتم آروانم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردا بچه‌هایی هستن که نمیشه کتکشون زد.

لج بازن، همیشه هم فکر میکنن چیزیشون نمیشه.

صبور باش، پیگیر هم باش اما براش نقش مادر رو بازی نکن.

حالا مشکلش چی هست؟ خدا ان‌شاءالله شفاش بده

هعیی

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

اگه بیماریش روانه، اینا خودشون نمی دونن مریضن باید ی روانشناس حرفه ای بهش بفهمونه مریضه اگه جسمی هس شاید ی دلیل دیگه داره 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

از کجا مطمئن هستی اون قرص ها اینقده مهمه ، قرص های شیمیایی هر چقدر خوب باشند چند برابر عوارض بدتر دارن. 

شاید میترسه از خوردنشون. علتش رو دربیار ببین واسه جی نمیخوره ، فراموشکاره ؟ براش مهم نیست ؟ عوارض بد داره ؟ یا ... 

از کجا مطمئن هستی اون قرص ها اینقده مهمه ، قرص های شیمیایی هر چقدر خوب باشند چند برابر عوارض بدتر دا ...

براش مهم نیست بابا 

خودش میگه مهم نیست ولش کن

بی صبرانه منتظرتم آروانم

بیماریش دیگه براش کافیه... تو دیگه اذیتش نکن.. حق داری ناراحت بشی ولی نه در این حد.. داری زیاده روی میکنی.. البته اون ته دلش خوشحاله چون فهمیده چقدر دوستش داری... عشقتون تا 100 سال پایدار

حق داری ، دعوای خوبی بود افرین ، 

منم همین مشکلو دارم بیماری پوستی وحشتناک دارع داروهارو سه روز میخوره روز چهارم داد و بیداد میکنه خسته شدم ب جهنم ک بیمارم فلان . منم اینسری گفتم اگ بیماریت از دستات بیاد تو صورتت و معلوم شه دیگ نمیمونم باهات آخرش ماروهم با خودت مریض میکنی . دکتر گف حوله و پتو و فلان جدا باشه ، ۳۰ سالشع

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁