مثبته تا۳روز هم بزن ۳روزو هم یه شب درمیون اقدام کن
نمیدونم چطور ولی از بچه گی اعتقادم این بود که اون کسی که داره بهم ظلم میکنه هم یه بار به دنیا اومده تا زندگی کنه منم یه بار به دنیااومدم تازندگی کنم پس باشیوه خودش سرجاش مینشونمش!قرارنیست تواین یه بار زندگی همه بزنن توسرم ومن ساکت بمونم همیشه!نه خیر اگه اون حق زندگی داره منم حق زندگی دارم!🙂🙂🙂💙💚💙
نمیدونم چطور ولی از بچه گی اعتقادم این بود که اون کسی که داره بهم ظلم میکنه هم یه بار به دنیا اومده تا زندگی کنه منم یه بار به دنیااومدم تازندگی کنم پس باشیوه خودش سرجاش مینشونمش!قرارنیست تواین یه بار زندگی همه بزنن توسرم ومن ساکت بمونم همیشه!نه خیر اگه اون حق زندگی داره منم حق زندگی دارم!🙂🙂🙂💙💚💙
به دلم افتاده ان شاءالله بی بی چکتم به همین زودیا مثبت میشه اصلا به خودت استرس وناراحتی نده که خیلی بده واسه اقدام همین روزا هم اقدام کن فقط توکلت به خدا باشه اصلا استرس نداشته باش
ناامید نشه همون روزای تخمک گذاریت اقدام کن البته خیلی زیاد پشت سر هم نه مثلا ببخشید تو هفته دو روز در میان حداقل اقدام کن نه هرروز موقع اقدام هم اصلا استرس وناراحت نباش وفکرت جایی مشغول نباشه توکلت به خدا باشه نگران نباش هفت ماه فعلا زمان زیادی نیست چند وقت ازدواج کردی بچه نداری اقدام اولته ؟تنبلی تخمدان نداری؟