2821
2789
عنوان

میکرو

43 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من ابروهامو ۲۲ ابان میکرو کردم وگفتش که میریزه از دوباره درمیاد اما هنوز زیباییش خودشو نشون نداده و اکثرش رفته میشه راهنمایی کنید ک انجام دادین بعد چند مدت زیباییش خودشو نشون داده؟

دفه اول میریزه بعد ی ماه ک میری ترمیم دیگه میمونه و خیلی خوشگل میشه

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی بعد ترمیم قشنگ می شه?

اره دفه اول برا همه ریزش داره نگران نباش زخمش میفته اما ترمیم ک میری ثابت میشه و خیلی ناز میشه

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
اره دفه اول برا همه ریزش داره نگران نباش زخمش میفته اما ترمیم ک میری ثابت میشه و خیلی ناز میشه

عههه باشه خیلی متشکرم.من فکر میکردم قبل ترمیم قشنگیش معلوم میشه اخه یکم نگرانم همش ریخته

عههه باشه خیلی متشکرم.من فکر میکردم قبل ترمیم قشنگیش معلوم میشه اخه یکم نگرانم همش ریخته

ن عزیزم دفه اول انگار فقط رفتی و زخمی برگشتی😂😂اما بعد ی ماه ک میری بعد چند روز خودت عاشقش میشی

ن خیلی زخم اینا نشد.... ولی خیلیش ربخته و هر وقت حموم میرم بعدش پوسته پوسته میشه

خب میکرو سطحیه ی خراش رو پوسته عمقی نیس منظورم اینه دفه اول مهم نیس.طبیعیه فقط کیسه نکشی تو حموم چون بعضیارو دیدم میکشن و اینکه اصلا پوستاشو نکنی بزار روال خودشو بره

2824
2823
2791
2779
2792