2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 21 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نه عزیزم ۴۰روز از آخرین روز پریود قبلم گذشته چون پریودهام نامنظمه گفتم شاید عقب انداختم ولی دوبار ...

کاملن مثبته عزیزم مبارکت باشه به سلامت بغلش بگیری‌...دوستم میشه منم دعا کنی سه ساله منتظر دومی هستن....دعام‌کن منم همین ماه باردادر بشم....اسمم کاربری خودته دعام کن زیاد الان دعای تو گیراتره..دخترم انقد تنهاس ارزوشه خواهل برادر دار شه

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

نه عزیزم ۴۰روز از آخرین روز پریود قبلم گذشته چون پریودهام نامنظمه گفتم شاید عقب انداختم ولی دوبار ...

خب پس در واقع حدودا 10 روز عقب انداختی 

چرا میگی 41 روز؟!!!! 

کاملن مثبته عزیزم مبارکت باشه به سلامت بغلش بگیری‌...دوستم میشه منم دعا کنی سه ساله منتظر دومی هستن. ...

ان شاالله به زودی دامنت سبز بشه عزیزم

بروی چشم،سر نماز حتما دعات میکنم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
مبارکه گلم برای منم دعا کن بی بی چک منم یه روز مثبت بشه

حتما عزیزم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
ان شاالله به زودی دامنت سبز بشه عزیزم بروی چشم،سر نماز حتما دعات میکنم

الهی آمین انشالله..خواهری میکنی در حقم چشمت بی بلا....توروخدا یادم باش.‌.دعا کن دختر منم از تنهایی دربیاد..خدا عزیزات برات حفظ کنه

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن