2789
عنوان

بیبی چک

217 بازدید | 21 پست

دقیقه اول این طور شد

چرا رنگ خط هاش متفاوته؟

۴۱روز عقب انداختم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

مبارکه♥️

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مبارکه دیگه مثبته😍

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
مبارک باشه عزیزم ۴۱ روز چقدر دیر زدین باید برید دکتر ازامایش غربالگری بنویسه

چند روز پیش یه هاله انداخت فک کردم کاذبه،اصلا واضح نبود

اان هم چرا پررنگ نیست ؟مثل هم نیست

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
مبارک باشه ❤چ صبری داشتی

بچه قبلم ۷ماه اقدام بودم،فک نمیکردم ماه اول الان مثبت بشه

۴۱ روز ماشالله چه صبری بعد من بعد پریودی حتی بیبی میزنم میگم شاید اون همه خون الکی بود 🤣🤣🤣

عزیزم چه باحالی

هرچی ب اذن خدا ممکن است👍

چرا یه رنگ نیست خط ها؟

یعنی باردار بودی پریود شدی؟یا یه ماه بعد پریودته؟

نه عزیزم

۴۰روز از آخرین روز پریود قبلم گذشته

چون پریودهام نامنظمه گفتم شاید عقب انداختم ولی دوبار فقط هاله انداختگاین بار پررنگ شد