qadr_night مدیر استارتر عضویت: 1399/02/25 تعداد پست: 13016 عنوان ی راه حل خوب بدین 91 بازدید | 10 پست کسی ارشاد و معلم اخلاق نشه برامفکر کنید زن داداشتون خیلی دور برداشته و پر رو شدهتو کادو دادن عروسیش تلافی کنید چه کار می کنیدبگم که خوب پول و کادو میده زن داداشه ولی هروقتی نیش بتونه بزنه دریغ نمی کنه و دو رووووووووووی راه حل بگید 1402/09/03 | 02:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زینبشون عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 383 کسی معلم اخلاق نمیشه نمیدونمم چی بت گزشته فق بدون چیکار میکنی که کارمای چیو قراره پس بدی
qadr_night مدیر استارتر عضویت: 1399/02/25 تعداد پست: 13016 کسی معلم اخلاق نمیشه نمیدونمم چی بت گزشته فق بدون چیکار میکنی که کارمای چیو قراره پس بدی ربطی ندارهاون قراره باز تاب عمل خودشو ببینهاگه کاری نداشت منم الان کاری نداشتم بهش
هاردلی_کویین عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 30447 اگه تو عروسی ها خوب کادو می ده و تو متقابلا کادوی متناسب ندی، وجهه خودت پیش همشون خراب میشه.یعنی اینم بیشتر سوژه میشه برای تیکه ها و کنایه های بعدی I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
sara1abed عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 500 به نظر من تو اینجور چیزا تلافی نکنین .. به گوش همه میرسه و شما بیشتر خراب میشین
sheida2430 عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 5075 بنظرم بدی هاشو تو کادو دادن جبران نکن، احتمالا دبگرانم از کادو شما خبردار میشن، سرزنشت نکنن بگن خسیس بودالبته من جات بودم هیچوقت جبران نمی کردم یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی 🌹
qadr_night مدیر استارتر عضویت: 1399/02/25 تعداد پست: 13016 اگه تو عروسی ها خوب کادو می ده و تو متقابلا کادوی متناسب ندی، وجهه خودت پیش همشون خراب میشه. یعنی ا ... پس چکار کنم خیلی پر روشده
لیلی۲۱۷ عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 7865 ربطی نداره اون قراره باز تاب عمل خودشو ببینه اگه کاری نداشت منم الان کاری نداشتم بهش نه تو عروسی بخاطر داداشت بی احترامی نکن بعدها بیا و ثابت کن که اون بد بودهبعدها بحسابش برس از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
هاردلی_کویین عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 30447 پس چکار کنم خیلی پر روشده هیچی، باید ازش فاصله بگیری تا حد امکانوقتی بهت تیکه و کنایه می اندازه همون موقع با سیاست جوابشو بدیهر شیوه دیگه ای از تلافی کردن و رفتارهای مشابه بعدا به ضرر خودت تموم میشه I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
qadr_night مدیر استارتر عضویت: 1399/02/25 تعداد پست: 13016 نه تو عروسی بخاطر داداشت بی احترامی نکن بعدها بیا و ثابت کن که اون بد بوده بعدها بحسابش برس چکارش کنم؟؟؟؟غیر مستقیم حالش رو بگیرم
لیلی۲۱۷ عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 7865 چکارش کنم؟؟؟؟ غیر مستقیم حالش رو بگیرم ببین عزیزم عجله نکن سالهاس سال وقت داری تلافی کنی بچه دار میشه مریض میشه عزیز از دست میده اونروزا براش جبران کناگه تو عروسی جلو ملت اینکارو کنی همیشه میگن اون خوبه و شماها بدید از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞