2777
2789
عنوان

ی راه حل خوب بدین

91 بازدید | 10 پست

کسی ارشاد و معلم اخلاق نشه برام

فکر کنید زن داداشتون خیلی دور برداشته و پر رو شده

تو کادو دادن عروسیش تلافی کنید چه کار می کنید

بگم که خوب پول و کادو میده زن داداشه ولی هروقتی نیش بتونه بزنه دریغ نمی کنه و دو روووووووووو

ی راه حل بگید

کسی معلم اخلاق نمیشه نمیدونمم چی بت گزشته فق بدون چیکار میکنی که کارمای چیو قراره پس بدی

ربطی نداره

اون قراره باز تاب عمل خودشو ببینه

اگه کاری نداشت منم الان کاری نداشتم بهش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه تو عروسی ها خوب کادو می ده و تو متقابلا کادوی متناسب ندی، وجهه خودت پیش همشون خراب میشه.

یعنی اینم بیشتر سوژه میشه برای تیکه ها و کنایه های بعدی

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

بنظرم بدی هاشو تو کادو دادن جبران نکن، احتمالا دبگرانم از کادو شما خبردار میشن، سرزنشت نکنن بگن خسیس بود

البته من جات بودم هیچوقت جبران نمی کردم

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی 🌹
ربطی نداره اون قراره باز تاب عمل خودشو ببینه اگه کاری نداشت منم الان کاری نداشتم بهش

نه تو عروسی بخاطر داداشت بی احترامی نکن بعدها بیا و ثابت کن که اون بد بوده

بعدها بحسابش برس 

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
پس چکار کنم خیلی پر روشده

هیچی، باید ازش فاصله بگیری تا حد امکان

وقتی بهت تیکه و کنایه می اندازه همون موقع با سیاست جوابشو بدی

هر شیوه دیگه ای از تلافی کردن و رفتارهای مشابه بعدا به ضرر خودت تموم میشه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
چکارش کنم؟؟؟؟ غیر مستقیم حالش رو بگیرم

ببین عزیزم عجله نکن سالهاس سال وقت داری تلافی کنی بچه دار میشه مریض میشه عزیز از دست میده اونروزا براش جبران کن

اگه تو عروسی جلو ملت اینکارو کنی همیشه میگن اون خوبه و شماها بدید

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞