2777
2789
عنوان

عمل کلیه

740 بازدید | 14 پست

دوستان من نزدیک دوساله عمل شدم تومور کلیه داشتم چند روز پیش رفتم سونوگرافی نوشته کلیه یکم کوچیک شده همون ک عمل شده به دکتر فرستادم گفت خوبه ولی من نگرانم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما خوب شدی ، خودتو با یه چیز یه کاری مشغول کن 

باور کن تنها چیزی که ممکنه باعث بشه بیماریت عود کنه همین استرسه ، رها کن 

اون‌کلیه ی بیچاره خوب شده شما ولش نمیکنی 

وقتی دکتر میگه خوبه یعنی تمام دیگه نگران چی هستی

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
نگران اینم خدایی نکرده ربطی به عود داسته باشه 

عود کردن هیچ ربطی به کوچیک و بزرگ شدن کلیه نداره

ذات سرطان اینه که سلول خودش رو بصورت بی رویه و نامحدود تکثیر میکنه و زیاد میشه و همین دردسر میشه

شما که قبلا غده داشتید هر سال یکبار عکس یا سونو بگیرید کامل مشخص میشه که چیزی هست یا نه     و اگر چیزی پیدا نکردن اصلا نگرانش نشو هیچی نیست

درضمن عود کردن سرطان همون سال اول بعد جراحی احتمالش زیاد هست   و بعد از اون یه سال خیلی بعیده عود کنه

عود کردن هیچ ربطی به کوچیک و بزرگ شدن کلیه نداره ذات سرطان اینه که سلول خودش رو بصورت بی رویه و ...

من الان نزدیک دوساله عمل شدم دکترا میگن ک خیلیی احتمالش کمه عود کنه مثلا تو ۵ سال حدود ۵ درصد ولی آخه من شانس ندارم ازاون ۵ درصد میترسم

من الان نزدیک دوساله عمل شدم دکترا میگن ک خیلیی احتمالش کمه عود کنه مثلا تو ۵ سال حدود ۵ درصد ولی آخ ...

نه بابا   خیلی دیگه منفی داری میبینی 

میخواست عود کنه همون اوایلش میکرد

تازه حتی اگر فرض بگیریم که یه روز عود هم میکنه ( با دید منفی شما )   بازم تمام شانس و امتیاز مال تو هست  چون هم سرطان رو توی مرحله ی اول سریع تشخیص میدی و میدونی که سرطان توی مرحله ی اول درمانش خیلی خیلی راحته    و از طرفی وقتی تونستی همین سرطان رو یه بار درمان کنی و بدنت بهش پیروز شده    خیلی خیالت راحت تر هست که درمان روی عود شدگی هم موثره

خیالت راحتتتتتتتتتتتتتتت  برو زندگانیتو کن                  بازمبرای اینکه ترست بریزه و خیالت راحت باشه هر 6 ماه یه عکس بگیر راحت