2777
2789
عنوان

عمل کلیه

806 بازدید | 14 پست

دوستان من نزدیک دوساله عمل شدم تومور کلیه داشتم چند روز پیش رفتم سونوگرافی نوشته کلیه یکم کوچیک شده همون ک عمل شده به دکتر فرستادم گفت خوبه ولی من نگرانم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

شما خوب شدی ، خودتو با یه چیز یه کاری مشغول کن 

باور کن تنها چیزی که ممکنه باعث بشه بیماریت عود کنه همین استرسه ، رها کن 

اون‌کلیه ی بیچاره خوب شده شما ولش نمیکنی 

وقتی دکتر میگه خوبه یعنی تمام دیگه نگران چی هستی

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
نگران اینم خدایی نکرده ربطی به عود داسته باشه 

عود کردن هیچ ربطی به کوچیک و بزرگ شدن کلیه نداره

ذات سرطان اینه که سلول خودش رو بصورت بی رویه و نامحدود تکثیر میکنه و زیاد میشه و همین دردسر میشه

شما که قبلا غده داشتید هر سال یکبار عکس یا سونو بگیرید کامل مشخص میشه که چیزی هست یا نه     و اگر چیزی پیدا نکردن اصلا نگرانش نشو هیچی نیست

درضمن عود کردن سرطان همون سال اول بعد جراحی احتمالش زیاد هست   و بعد از اون یه سال خیلی بعیده عود کنه

عود کردن هیچ ربطی به کوچیک و بزرگ شدن کلیه نداره ذات سرطان اینه که سلول خودش رو بصورت بی رویه و ...

من الان نزدیک دوساله عمل شدم دکترا میگن ک خیلیی احتمالش کمه عود کنه مثلا تو ۵ سال حدود ۵ درصد ولی آخه من شانس ندارم ازاون ۵ درصد میترسم

من الان نزدیک دوساله عمل شدم دکترا میگن ک خیلیی احتمالش کمه عود کنه مثلا تو ۵ سال حدود ۵ درصد ولی آخ ...

نه بابا   خیلی دیگه منفی داری میبینی 

میخواست عود کنه همون اوایلش میکرد

تازه حتی اگر فرض بگیریم که یه روز عود هم میکنه ( با دید منفی شما )   بازم تمام شانس و امتیاز مال تو هست  چون هم سرطان رو توی مرحله ی اول سریع تشخیص میدی و میدونی که سرطان توی مرحله ی اول درمانش خیلی خیلی راحته    و از طرفی وقتی تونستی همین سرطان رو یه بار درمان کنی و بدنت بهش پیروز شده    خیلی خیالت راحت تر هست که درمان روی عود شدگی هم موثره

خیالت راحتتتتتتتتتتتتتتت  برو زندگانیتو کن                  بازمبرای اینکه ترست بریزه و خیالت راحت باشه هر 6 ماه یه عکس بگیر راحت