2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلهه کاملا از پیش اگاهی شما خبر میده ک فعاله

من این خواب ها رو تعریف کردم یعنی مجبور شدم ک تعریف کنم .چون اتفاق های بد رو می دیدم 

ولی دیگه بعد اون مدت یکباره حسم قطع شد دیگه خوابی ندیدم 

چطور میتونم دوباره فعالش کنم ک اون خواب هارو ببینم ؟

نمی خوام وارد این بحثا بشم فقط دوسدارم بتونم خواب هارو ببینم

من به معجزه ها ایمان دارم🌝🧚‍♀️
من این خواب ها رو تعریف کردم یعنی مجبور شدم ک تعریف کنم .چون اتفاق های بد رو می دیدم  ولی دیگه ...

منم به همین دلیل نمیگم هیجا چون ادمو ضعیف میکنه باز هم سعی کن که به کسی نگی 

و اگر میخایی به خیلی از چیزا دست پیدا کنی میتونم پاکسازیت کنم و کمکت کنم ک بازم خاب ببینی

پیغمبر فرموده است علوم غریبه حرام است چون من میاد تو زندگی اذیتت میکنه از طریق تهذیب نفس و ارتباط ...

خدا چجوری میده

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

منم به همین دلیل نمیگم هیجا چون ادمو ضعیف میکنه باز هم سعی کن که به کسی نگی  و اگر میخایی به خ ...

میشه منم پاکسازی کنید؟ 

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

عزیزم وقتی ارتباط با خدا زیاد بشه نور ایمان شما زیاد میشه اون وقت جن های مومن خودشون میان سمت شما

چقدر زیاد مثلا چیکارا کنیم 

ذکر چیزی سراغ دارین. 

یونسیه خوبه