2777
2789
عزیزم من به کاری مردم نمیگم چون بده خیلی اسون بود اولش آینده میدیدم وواقعی میشد بعدش چیزا منفی جذب م ...

من نمیخوام انجام بدم اصلا. فقط  یکی از بچهها خیلی خودشو درگیر این چیزا کرده. میخوام بدونم شمام همون کارارو کردین یا نه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جانم عزیزم

گلم واسه منو هم بگو🥺💕محمدرضا دوسم دازه ؟ پینشهاد میده؟ محمد چطور؟ اینم یکی دیگس 

بعد یه سوال هم دارم مردم در مورد من چه فکری می‌کنند هم ظاهری هم باطنی هم اخلاقم توزخدا بگو

جانم عزیزم

من از وقتی اومدم تو خونه جدید حدود دو سه ماه یه دختر ناشناس رو دوبار تو خونه و بار ها تو خوابم دیدم یه بار تو خواب بهم یه نامه داد که توش گفته بود که بیماری بدی داشته ولی درمان شده 

این  دختره جن هست یا روح و هدفش از این کار چیه

یعنی میخواد باهام ارتباط داشته باشه یا قصد داره چیزی بهم بگه

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

چشم سوم همون غده پیته آل تو مغزمون هست که همههه دارنش برای عده ای از بدو تولد فعاله و مردم با تغذیه ...

عزیزم اینکه خواب های اینده رو ببینی و بعد چن روز اتفاق بیفته هم ربطی به حس ششم داره ؟ جزعش میشه؟

من به معجزه ها ایمان دارم🌝🧚‍♀️

[QUOTE=318527212]من از وقتی اومدم تو خونه جدید حدود دو سه ماه یه دختر ناشناس رو دوبار تو خونه و بار ها تو خوابم دیدم ...[/QUOTE

از استادم باید بپرسم

یعنی بگم جواب سوالتو بهش اگر تایید کردش بگم ب خودت

[QUOTE=318527212]من از وقتی اومدم تو خونه جدید حدود دو سه ماه یه دختر ناشناس رو دوبار تو خونه و بار ...

خیلی ممنون  

فقط یکی از دوستام هم داعم تو خوابمه ممکنه به اون ربطی داشته باشه؟ 

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~