ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
رفتم مطب دکتر بعد دکتر جلوم یه جعبه شکلات گرفت من هرچی دستم میکردم نمیتونستم بردارم بعد دکتر گفت روش دلقه نمیبینی واقعا من تو افق محو شدم
من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏
آقا روزی روزگاری در خرداد امسال بنده یه سردرد خیلی فجیع اومد سراغم از اول صبح..دردسرتون ندم میرسیم به عصر همون روز بنده پس از گریه های فراوان پاشدم رفتم دکتر تو بیمارستان دیگه وااااقعا نمیتونستم جلو اشکامو بگیرم بس که درد داشت سرم..رفتیم تو مطب دکتره گفتش که چته و اینا منم گفتم بهش(همرو با گریه) بعد گفتش که چیزی نیست یه عفونته بخاطر اینکه سرت یخ کرده..منه خرم انگار کرم گفتم میگرنهههههههههه؟؟؟؟؟گفتش نههه نبابااا میگم یه عفونت سادستتتت بعد باز برگشتم گفتم یعنییی میمیرممممم؟؟ببین دکتره و مامانم جرررر خورده بودن از خنده قرررمز شده بودن بعد گفتش نه ولی اگه خیلی علاقه به مرگ داری کمکت کنم..هچی دیگه رفتیم و رسیدیم خونه خاله گرامی دارو هارو با دمنوش به همراه مادر گرامی دادن به خوردمون الان ادامشم میگم