2777
2789

چند وقت ماشین ثبت‌نام کردیم ماشین هنوز ندادن چهار ماه شده شوهرم دیگه خسته شده رفت دیروز ی ماشین دست دوم خیلی داغون خرید کرده ولی از ی زن ماشین خریده کارت ماشین دیدم 

بعد دیدم ی مباعینانه هم تو کیف پولش بود به اسم مرد بود گفتم تو بلاخره از ی زن ماشین خرید کردی یا مرد ک قولنامه مرد نوشته شده کارت ماشین هنوز به اسم زنه گفت ماشین از ی دلال موتور فروش خریدم گفتم پس این کارت چیه گفت چون اون مرد هم تازه از ی زن خریده دیگه وکالت داره نرفته به نام بزنه حالا اعصابم خیلی خورده ک دروغ میگه یانه برای زن هست یا مرد چون خیلی سرم داد زد ک مگه زن هم باشه مگه خراب من باهاش رابطه جنسی دارم ک اینطوری می‌کنی 

قصد هم نداره بره تعویض پلاک میگه وکالت سه ماه گرفتم ک بفروشم یعنی اون دلاله با اون زنه رفتن محضر به شوهر من وکالت دادن سه ماهه نمیدونم چرا نمیخواد بره تعویض پلاک شک کردم هم اینکه شک کردم ک چرا اون خانم باید وکالت سه ماهه بده رو چ حساب اومد ی اتفاق افتاد برای ماشین به ضررشه ک چرا قبول کرده سه ماهه بده وکالت شک کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب عزیزم بیخود شک کردی داری میگی ماشین نوشتیم اینم درب وداغونه هزینه انتقال سند به عهده خریداره اینجوری به ضررتونه وکالتی سه ماه وقت دارید به نان بزنید بعد اگرزودترفروختید دیگه هزینه انتقال سند ندارید شوهرت راست میگع مگه هرکی ازیه خانم ماشین بخره باهاش ارتباط داره ببخشید اگه شما ماشین به نامت باشه بخوای بفروشی آقایون بیان بخرن ازتون خانماشون باید به شما شک. کنن 

چرابرای حرفای غیرمنطقی زندگیتون خراب میکنید اینجوری شوهرت ازت دورمیشه نکن این کارا رو

منم همسرم ماشین میخره شاید بخواد زودبفروشه به نام نمیزنه وکالتی میفروشه به نفربعدی اون اگه خواست نگه داره میره سندمیزنه 

خدایاتکیه داده ام به آسمانی که تو روی ابرهایش نشسته ای♥

الان تاپیکاتوخوندم چندروزه همینومیپرسی دوستان هم راهنماییت کردن باز حرف خودتومیزنی

ببخشید عزیزم ولی به نظرم تورفتارت تجدیدنظرکن شوهروزندگیتوخراب میکنی 

نظرکاربراهم برات مهم نیست انگار 

چون بازم پرسیدی

شماهنوز ازمعامله ماشین سردرنمیاری چی میخوای ازاین بدونی 

زندگیتو خراب نکن

برودکترعزیزم

خوب عزیزم بیخود شک کردی داری میگی ماشین نوشتیم اینم درب وداغونه هزینه انتقال سند به عهده خریداره این ...

آخه اعصابم خورده از اون روز تاحالا دومدل حرف زد یکبار گفت وکالت داشته اون دلال یکبار گفت نداره چون تازه خریده 

هم اینکه نمیره تعویض پلاک کنه از این هم ناراحتم 

آخه اعصابم خورده از اون روز تاحالا دومدل حرف زد یکبار گفت وکالت داشته اون دلال یکبار گفت نداره چون ت ...

زندگیتوبه بادمیدی من الان یه ساله ماشین خریدم ازآشناهامون به نامم نکردم کارت به اسم همونه شاید اخرامسال عوض کنم دیگه هزینه سندواینا نمیدم فقط یه قولنامه دستی باشوهرم نوشته 

برای هرچیزی زندگیتوآشوب نکن 

دیگه هم دراین مورد صحبت نکن ذهنتوآزاد کن وسواس فکری داری 

هروقت خواستی به این چیزا فکرکنی نفس عمیق بکش فکرتو جای دیگه متمرکز کن

آخه اعصابم خورده از اون روز تاحالا دومدل حرف زد یکبار گفت وکالت داشته اون دلال یکبار گفت نداره چون ت ...

چراتعویض پلاک کنه اخه 

ماشینتون که اومد اینم همینجوری میفروشه 

نمیخواد که نگهش داره 

هرچی توسیستم پلاک کمتری به نامتون باشه به نفعتونه 

گیرالکی نده معامله ماشین همینجوریه 

شوهرمنم ماشین میخره نمیخواد نگه داره نمیره تعویض پلاک بایه وکالت یاقولنامه میفروشه به بعدی 

از اون روز تاحالا دومدل حرف زد یکبار گفت وکالت داشته اون دلال یکبار گفت نداره چون تازه خریده 

به نظر من با زنها در ارتباطه حالا یا زنها رو خوشش اومده یا میخواد سر حساب کتاب اسکواش کنه

چراتعویض پلاک کنه اخه  ماشینتون که اومد اینم همینجوری میفروشه  نمیخواد که نگهش داره&n ...

کاربر baran 1365baran اینو نوشته یعنی چی آخه راست میگه ؟

به نظر من با زنها در ارتباطه حالا یا زنها رو خوشش اومده یا میخواد سر حساب کتاب اسکواش کنه