2777
2789
عنوان

شوهرم گفت....

281 بازدید | 26 پست

قید خانواده ت رو بزن برای همیشه بیا تو خونه پدرم زندگی کنیم یا طلاق توافقی یا اگه مهریه رو اجرا گذاشتی طلاقت نمیدم ومهریه رو میدم

چیزی بنامش نیست و شرایط مالی خوبی نداره درحد متوسط خودمم شاغل نیستم وضع مالی آنچنان خوبی هم نداریم

برام عروسی نگرفته ازش بیماری هم گرفتم خیلی عصبیه

و اونم از مامانم و داداشم ناراحته میگه بهم بی احترامی کردن من غرورم به نمیکنم بیام اونجا دنبالت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابامم بهشون گفته یه خونه شده حتی۵۰متر برای دخترم بگیرید با وسایل زندگی و یه مراسم برید زندگی کنید اونم میگه دلم نمی‌خواد به اونا چه برای من تعیین تکلیف میکنن 

خیلی داغونم تو دفتر مشاوره گفت بلند میشم میزنمت  وایساد سرم داد زدن مامانم گفت چرا سرم دخترم د ...

فکر کن با همچین آدمی که جلو خانواده ات رفتارش باهات اینه بری زیر یه سقف و تازه با خانواده ات هم قطع رابطه کنی 

دیوانه میکنتت دختر 

انقدر لجباز و پرخاشگر و پرتوقع 

خودتو درگیر اجرا گذاشتن مهریه هم نکن توافقی تمومش کن 

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
فکر کن با همچین آدمی که جلو خانواده ات رفتارش باهات اینه بری زیر یه سقف و تازه با خانواده ات هم قطع ...

خودمم میگم عمرم نذارم اگه دوستم داشت راضی به توافقی نمیشد بعد بازم میگم همینجوری ولش کنم بره؟این همه بلا سرم آورده مفت بذارم بره🥲منم باید اذیتش کنم داشت بده نداشت بره زندان 

خب من باشم ک خونه رو ترک نمیکنم مگر بخوام قطعا طلاق بگیرم چیه ایراد اصلیش  کتک کاری خیانت اعت ...

ما عقد بودیم برام عروسی نگرفته که

دلیل اولش خیانت بود بداخلاقی سرکار نمی‌رفت خرجی بهم نمی‌داد خانواده ش بعضی چیزا رو برام میخریدن دوسه بار هم کتکم زد عصبیه بچمو ازم گرفت دیگه چی بگم