paariiisiiima مدیر عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 818 عنوان شوهرم گفت.... | مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 26 پست قید خانواده ت رو بزن برای همیشه بیا تو خونه پدرم زندگی کنیم یا طلاق توافقی یا اگه مهریه رو اجرا گذاشتی طلاقت نمیدم ومهریه رو میدمچیزی بنامش نیست و شرایط مالی خوبی نداره درحد متوسط خودمم شاغل نیستم وضع مالی آنچنان خوبی هم نداریمبرام عروسی نگرفته ازش بیماری هم گرفتم خیلی عصبیهو اونم از مامانم و داداشم ناراحته میگه بهم بی احترامی کردن من غرورم به نمیکنم بیام اونجا دنبالت 1402/09/02 | 13:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
متولداسفند عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 11852 ما عقد بودیم برام عروسی نگرفته که دلیل اولش خیانت بود بداخلاقی سرکار نمیرفت خرجی بهم نمیداد خانوا ... جداشو توافقی ،،شرش کم،،باز خودت میدونی
paariiisiiima مدیر استارتر عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 818 جداشو توافقی ،،شرش کم،،باز خودت میدونی یعنی منم اذیتش نکنم؟با این بیماری شاید من نتونم ازدواج کنم و هزینه بیماریم اگه اوت کنه زیاد میشه
_دخی_ عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 3340 خودمم میگم عمرم نذارم اگه دوستم داشت راضی به توافقی نمیشد بعد بازم میگم همینجوری ولش کنم بره؟این همه ... ارزش داره عمر تو هم بره؟ یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
متولداسفند عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 11852 یعنی منم اذیتش نکنم؟با این بیماری شاید من نتونم ازدواج کنم و هزینه بیماریم اگه اوت کنه زیاد میشه با کسی ک این بیمادی و داره ازدواح کنسنت هم حتما کمهن واگزارش کن به خدا و وجدان نداشته شاگرم حس میکنی دوستت داره جدانشو
sarinaaaa20 عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 176 سلاممن از این لینک مشاوره گرفتم و نتیجه داد.مشاوره و خانواده ، ازدواج و...1 ساعت اولش رایگانههزینه تماس هم با خودشونه
paariiisiiima مدیر استارتر عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 818 با کسی ک این بیمادی و داره ازدواح کن سنت هم حتما کمه ن واگزارش کن به خدا و وجدان نداشته ش اگرم ... حس میکنم چون یه لحظه اونجا میخواست حالم بد شه ترسید گفت چی شد اما اذیتاش که میبینم میگم چه دوست داشتنی هست که هیچکارحاضر نیست بکنه برا زندگیمون
paariiisiiima مدیر استارتر عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 818 سلام من از این لینک مشاوره گرفتم و نتیجه داد. مشاوره و خانواده ، ازدواج و... 1 ساعت اولش رایگان ... چند قیمته هرجلسه؟
sarinaaaa20 عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 176 حس میکنم چون یه لحظه اونجا میخواست حالم بد شه ترسید گفت چی شد اما اذیتاش که میبینم میگم چه دو ... جلساتشون با 50% تخفیف ساعتی 120 هزار تومنه.1 ساعت اول رایگانه که ببینی نوع مشاوره شون برات کار ساز هست یا نه.خودشون تماس میگیرن و هزینه تماس با خودشونهمن خودم مشکل خانوادگی داشتم و مشاوره گرفتم و مشکلم حل شد.انشالله برای توهم حل بشه.
sarinaaaa20 عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 176 چند قیمته هرجلسه؟ مشاوره تلفنیه1 ساعت اولش رایگانهبا 50% تخفیف ساعتی 120 تومنه