2821
2789
عنوان

سالگرد فوت

6563 بازدید | 16 پست

سلام به همه

عزیزان من اولین سالگرد فوت پدرم هست،دوست داشتم بدونم پذیرایی سالگرد چه چیزهاییه؟

و چون مراسم بگیرم خواهرم و اقوام پدرم بجز یه عموم نمیان می خواستم بدونم خیراتی آش رشته و خرما و حلوا بدم زشته؟ 

خدارحمتشون کنه

اولین سالگرد معمولا میرن سر مزار شب هم قرآن خوانی میگیرن مهمونی 

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خدا رحمتش کنه 

مداحی یا قرآن خونی واسش بیارید جای اش رشته پک میوه با حلوا و خرما بده 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

روحشون شاد عزیزم 

ما اولین سالگرد رو میریم سر مزار . حلوا میبریم و خرما و میوه . ولی به نظرم الان هوا سرده آش هم ایده خوبیه به جای میوه خصوصا که جمعتون هم زیاد عریبه و شلوغ نیست و خودمونیه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
خدارحمتشون کنه اولین سالگرد معمولا میرن سر مزار شب هم قرآن خوانی میگیرن مهمونی 

ممنون عزیزم خدا رفتگانتون رو بیامرزه

منظورت اینه خودمون و خانواده ی عموم فقط بریم سر مزار همونجا پخش کنیم؟ من اینو برای فامیل می خواستم پخش کنم جدا از سر مزار که خودم میرم

ممنون عزیزم خدا رفتگانتون رو بیامرزه منظورت اینه خودمون و خانواده ی عموم فقط بریم سر مزار همونجا پخ ...

فامیل هم باید بیان دیگه عمه خالهه دایی و...... هرکی اومد سرمزار شام هم هست این رسم ما 

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
پول مداح و اش رشته ومهمونی پولش ببر بده به دوتا مستحق بهتر مداح چکارمیکنه براش ویا همون هزینه ببر دو ...

چون همیشه نذری که میپزم عمده اش رو میدیم به بی خانمان ها همسرم میگه الآن هم غذا بپز بدیم به این بندگان خدا هوا هم سرده گفتم ببینم بد نباشه یه وقت حرف و حدیثی نشه بگن برای سالگرد پدرش کم گذاشت ولی الآن که گفتی دلم قرص تر شد ممنون از لطفت عزیزم 

فامیل هم باید بیان دیگه عمه خالهه دایی و...... هرکی اومد سرمزار شام هم هست این رسم ما 

پدر و مادرم سال هاست جدا شدن چون فامیل پدرم و خواهرم نمیان گفتم شاید بد باشه خانواده ی مادری ام رو بگم، پدرم هم خیلی زحمت خونواده اش رو کشیده منتهی دستش نمک نداشت پس شام بپزم بین فامیل پخش کنم خوبه؟

چون همیشه نذری که میپزم عمده اش رو میدیم به بی خانمان ها همسرم میگه الآن هم غذا بپز بدیم به این بندگ ...

من همیشه بیشتر میدم کودکان نقد چون تودلشون خیلی ارزوهای ناچیز وکوچک دارند مخصوصا مدارس نمیخواستم بگم اینو 

2823
2791
2779
2792