2777
2789
عنوان

چجوری یکی مثل خودم جذب کنم

179 بازدید | 22 پست

به غیر از دانشگاه و کلاس زبان و کلاس موسیقی دیگه کجاها مختلط هست؟ کیس های خوب از کجا پیدا میشن؟   خیلی دوست دارم یکی وارد زندگیم شه که همدیگه رو خوشبخت کنیم... اما نمیدونم همچین فردی رو از کجا میشه پیدا کرد  بی خوابی زده به سرم ایییییی خدااااا  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینستا ، خیابون ، کافه ، سینما  

باورت نمیشه ۲۲ سالمه خانوادم نمیزان تنهایی بیرون برم😐 وگرنه تا الان یکی رو تور کرده بودم🤦🏻‍♀️😂💔 مجازی هم هر کی پیام میده میگم مزاحم نشو😐 حس میکنم به غیر از پیوی من، پیوی بقیه دخترا هم پلاسه🤦🏻‍♀️😂

غیر از استخر و باشگاه همه جا مختلطشم هست.

حتا همون استخر و باشگاهشم به شکل زیرزمینی و غیرقانونی با هزینه‌ی زیاد هست

خُنَک آن قمار بازی که بِباخت آنچه بودش / بِنمانْد هیچش الا هوس قمار دیگر
غیر از استخر و باشگاه همه جا مختلطشم هست. حتا همون استخر و باشگاهشم به شکل زیرزمینی و غیرقانونی با ...

ولی شهر ما فکر نکنم از زیرزمینی خبری باشه😂 بعدشم کسی که با زیرزمینی پیدا شه با زیرزمینی هم گم میشه🤦🏻‍♀️🤣💔

گلم راستش بخوام بگم اینه که من خودم تمام شرایط خوب یک مرد دارم مالی شخصیتی و… ، حالا میخوام این بگم من دلم می‌خواد یکی شبیه خودم به زندگیم بیارم , بذار خیالت راحت کنم اگر فردی میخوای سالم باشه سالم زندگی کنه ، رابطه سالم باهاش تجربه کنی ، نه تو خیابون پیدا میشه نه تو اینستا نه تو مهمونی های عجیب غریب ، شایدم اصن عکسش توی اینستا هم نبینی چون این فرد برای روانش ارزش قایل هست روانش میشه آرامشش آرامشش میشه سلامت جسمی روان رابطش ، هرکس تو زندگیش روانش راه نمیده، وقتش برای گشت گذار نت عکسای فیک از خودش تو اینستا نمیذاره ، وقتش میذاره برای حال احوال درونش تو تنهایی خودش با وجود خودش حال میکنه روی شخصیتش کار میکنه و…. 

اینها واقعیت یکم درد داره گفتنش اما از رمانی ک اومدیم روی کره خاکی هیچکس این حرفا به ما نزده 

ولی شهر ما فکر نکنم از زیرزمینی خبری باشه😂 بعدشم کسی که با زیرزمینی پیدا شه با زیرزمینی هم گم میشه� ...

نه نگفتم اونجا برید که

اونجاها اصلا جای ازدواجی نیست :)

خُنَک آن قمار بازی که بِباخت آنچه بودش / بِنمانْد هیچش الا هوس قمار دیگر
گلم راستش بخوام بگم اینه که من خودم تمام شرایط خوب یک مرد دارم مالی شخصیتی و… ، حالا میخوام این بگم ...

درسته عزیزم با حرفت موافقم منم دقیقا همچین فردی رو میخوام🤦🏻‍♀️ نمیتونم حالا که تو خونشون نشسته برم خونشون پیدا کنم بکشمش بیرون که... دنبال راه هستم که چجوری میشه همچین فردی رو داشته باشی😁