2777
2789
عنوان

بارداری

244 بازدید | 29 پست

سلام من مهرماه عکس رنگی گرفتم بعد اون پریود نشدم یکماهه پریودم عقب زده ۱۰ روز پیش ازمایشمم منفی بود کسی بوده با شرایط من ک باردار باشه ؟ 

زنــدِگـی زیبـاسـٺ یَعنــی دُرسـٺ از هَماݩ لَحظہ ای کِہ تـــــ❤ــــو تمـــام زنــدِگـی ام شُـدی️  

سلام عزیزم انشالله که بارداری منم انجام داده بودم ما باید تو اینجور مواقع امید وار نشیم‌چون خیلی عذاب مبکشیم باید به این فکر کنیم که برای رسیدن به فرزند داریم مراحل سختو پست سر میذاریم و بهش نزدیک میشیم چند وقته داغونم با فکرای الکیم ولی انشالله حامله باشی 😘😘😘😘😘

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام عزیزم انشالله که بارداری منم انجام داده بودم ما باید تو اینجور مواقع امید وار نشیم‌چون خیلی عذا ...

ممنون دوست عزیز ان شالله 🌹

زنــدِگـی زیبـاسـٺ یَعنــی دُرسـٺ از هَماݩ لَحظہ ای کِہ تـــــ❤ــــو تمـــام زنــدِگـی ام شُـدی️  
سلام عزیزم انشالله که بارداری منم انجام داده بودم ما باید تو اینجور مواقع امید وار نشیم‌چون خیلی عذا ...

برا شما هم بعد عکس پریودتون عقب زد یعنی تاثیر عکس رنگیه ؟ 

من حتی ۱۵ روز عقب زده بود ازمایشم منفی شد  امپول پروژسترون هم زدم که پریود بشم امروز ۱۵ روز از امپول میگذره ولی هنو نشدم 🥺

عزیزم سونو‌ندادی؟

نه متاسفانه چون ۸ روز ک عقب زد ازمایشم منفی بود باز بعد ۲۰ روز ازمایش دادم بازمنفی بود استرس دارم برم سونو و نباشه 🥺

نه من دقیقا برعکس شما زود پریود شدم در ضمن از همطرتونم مطمئن شید که از اسپرم مشکل نداره و واریکسیل نداشته باشه دزمایششم تو مراکز ناباروری و ازمایش گاه خوب باشه انشالله که به ارزوی دلت برسی 

نه من دقیقا برعکس شما زود پریود شدم در ضمن از همطرتونم مطمئن شید که از اسپرم مشکل نداره و واریکسیل ن ...

ازمایش داد دکتر گفت خوبه جوابش منم جواب عکس رنگی خوب بود مشکلی نداشت 

ازمایش داد دکتر گفت خوبه جوابش منم جواب عکس رنگی خوب بود مشکلی نداشت 

پس انشالله میشین زمان بده طبیعی هستش چند ساله اقدام هستین ؟ تا یک سال طبیعی هستش نگران نباش من ۳ ساله منتظرم 

پس انشالله میشین زمان بده طبیعی هستش چند ساله اقدام هستین ؟ تا یک سال طبیعی هستش نگران نباش من ۳ سال ...

یک سال و نیم ولی اسفند پارسال باردار شدم ک فروردین سقط شد گفت بارداری پوچه

نه متاسفانه چون ۸ روز ک عقب زد ازمایشم منفی بود باز بعد ۲۰ روز ازمایش دادم بازمنفی بود استرس دارم بر ...

عزیزم آخه پروژسترون هم زدی و نشدی،دلو بزن به دریا برو سونو،به خدای بزرگ توکل کن،شاید اصلا کیست داشته باشی،برو ببین رحمت وضعش چطوره که انشالا یه بارداری سالمو به زودی تجربه کنی

یک سال و نیم ولی اسفند پارسال باردار شدم ک فروردین سقط شد گفت بارداری پوچه

نه بابا خیالت راحت زود حامله میشی اصلا نگران نباش اصلاااااافقط از لحاظ تقویتی برس احتملا از همسرت بوده سقط شده شایدم از تو ولی بیشتر اوقات از نطفه ضعیف هستش

عزیزم آخه پروژسترون هم زدی و نشدی،دلو بزن به دریا برو سونو،به خدای بزرگ توکل کن،شاید اصلا کیست داشته ...

ب امید خدا🥺

2790
2778
2791
2779
2792