2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 29 پست
نه بابا خیالت راحت زود حامله میشی اصلا نگران نباش اصلاااااافقط از لحاظ تقویتی برس احتملا از همسرت بو ...

مرسی از اینکه روحیه میدین الان سردردم شدید  دو سه روزه گاهی حالت تهوع بهم دست میده  ولی عق نمیزنم یه حال بهم زدگی تو درونمه دو روز پیش کوکو سیب زمینی درست کردم از بوش بدم اومد همش بوی تخم مرغش حالمو بد میکرد اخر نخوردم 

زنــدِگـی زیبـاسـٺ یَعنــی دُرسـٺ از هَماݩ لَحظہ ای کِہ تـــــ❤ــــو تمـــام زنــدِگـی ام شُـدی️  
مرسی از اینکه روحیه میدین الان سردردم شدید  دو سه روزه گاهی حالت تهوع بهم دست میده  ولی عق ...

ولی میگم شاید توهم بارداریه این علایم 🥺

زنــدِگـی زیبـاسـٺ یَعنــی دُرسـٺ از هَماݩ لَحظہ ای کِہ تـــــ❤ــــو تمـــام زنــدِگـی ام شُـدی️  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مرسی از اینکه روحیه میدین الان سردردم شدید  دو سه روزه گاهی حالت تهوع بهم دست میده  ولی عق ...

من از هفته ۶ بارداری تا پایان ماه چهارم بارداریم سر درد شدید داشتم متاسفانه. خیره ان شااله

الهی 😊انشالله به حق پنج تن مامان شده باشی اگرم که نیست انشالله به زودی بشی فقط امیدتو از دست نده من خودمم هنوز مامان نشدم اتفاقا دیروز خیلی حالم بد بود امروز یکم بهتر شدم البته از لحاظ روحی ها واسه بچه ولی خدا بزرگه مال تورو مطمئنم میشه چون یه بار حامله شدی مطمئن باش بازم به این زودی میشه فقط قشنگ خودتو وهمسرتو تقویت کن راستی عکس رنگی تو دردش چطور بود باز بود لوله هات اره ؟ مال من باز بود اصلا کج هم نبودن ولی انقدر درد داشتم احساس میکردم الان کمرم میخواد بترکه انگار درد زایمانو حس کردم فقط جیغ میزم خداروشکر که تموم شد 😂

من حتی ۱۵ روز عقب زده بود ازمایشم منفی شد  امپول پروژسترون هم زدم که پریود بشم امروز ۱۵ روز از ...

فکر کنم با این اوصاف حامله ای برو دکتر شاید بفرسته سونو یا واژینا داخلی بهت میگه صد در صد برو 

من از هفته ۶ بارداری تا پایان ماه چهارم بارداریم سر درد شدید داشتم متاسفانه. خیره ان شااله

بدنم گر میگیره اکثرا داغم و اینکه سینه هامم  سنگین شدن گاهی تیر میکشه سوزن سوزن میشه  ...تا شنبه صبر میکنم بعد میرم سونوگرافی  دعا کنید 🙏🌹

الهی 😊انشالله به حق پنج تن مامان شده باشی اگرم که نیست انشالله به زودی بشی فقط امیدتو از دست نده من ...

مثه درد پریودی بود عزیزم  جیغ نزدم ولی  لوله هام گفت بازه خداروشکر  یعنی دردش طوری بود ک میشد تحمل کرد 

ولی میگم شاید توهم بارداریه این علایم 🥺

فداتشم انشالله که خود نینی باشه 😍 زیاد فکر نکن صبر کردن واسه ادم‌مشکل میشه ادم‌انگار داره دیوونه میشه ولی حس میکنم بارداری حتما برو دکتر میشه اگه رفتی به منم خبر بدی چی شد فقط قول بده اگه نبود ناراحتی نکنی به این امید نرو که بچه هست بگو میرم‌چک بکنم که ببینم داخل بدنم چه اتفاقی داره میوفته و خودمو خوب کنم همین 

مثه درد پریودی بود عزیزم  جیغ نزدم ولی  لوله هام گفت بازه خداروشکر  یعنی دردش طوری بو ...

اره انگار درد پریودی رو هزار برابر کنن من داشتم میمردم هر چی بود بالاخره گذشت کسی که بچه میخواد باید اینچیزاشم تحمل کنه حالا این از کوچیکاش بود 😂😂

فداتشم انشالله که خود نینی باشه 😍 زیاد فکر نکن صبر کردن واسه ادم‌مشکل میشه ادم‌انگار داره دیوونه می ...

باشه مرسی واقعا ❤ 

اره انگار درد پریودی رو هزار برابر کنن من داشتم میمردم هر چی بود بالاخره گذشت کسی که بچه میخواد باید ...

قبلش شیاف داده بود دکتر با قرص هیوسین ک بخورم کپسول داکسی سایلین گف از دو روز قبل عکس استفاده کن 

اره منم استفاده کردم انشالله که نتیجه بگیرین 😘😘

آمین همینطور شما دوست عزیز❤🌹🙏

آمین همینطور شما دوست عزیز❤🌹🙏

سلام صبح بیدار شدم بعد یکماه دقیقا اخرین پریودم دوم مهرماه بود دقیق بعد دوماه پریود شدم 🥺

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز