2777
2789
عنوان

حس میکنم بابامو فراموش کردم😞

170 بازدید | 6 پست

بابامو یک سال و نیم پیش از دست دادم گاهی حس میکنم خوب یادم نمیاد مثل قبل گرماشو حس نمیکنم انگار همه چیز یه خواب بوده عصبانی میشم میگم چقدر بی وفا هستم چقدر زود فراموشش کردم 

کم بهش فکر میکنم میدونم من سخت میگیرم اما اگه من میمردم اون یه لحظه هم‌ منو از یاد نمیبرد 

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای منم دوسال من تقریبافراموش کردم بیشتربخاطرمشکلاته خودمونم یادمون میره

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

یکی از خصلت های خوبی که خدا به بنده اش داده فراموشیه، وگرنه روح و روان ادم بعد از دست دادن عزیزش نابود میشه دیگه نمیتونه زندگی کنه و شاد باشه اگه فراموش نکنه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

منم۹ماهه از دست دادمش،ولی لحظه به لحظه به یادشم🥺

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.