2777
2789
عنوان

بچم شوهرمو دوست نداره چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 18 پست
من اینو مشکل نمی‌بینم که اونا مشکل میدونن

اتفاقا اگر بچه تون با همین رفتار بزرگ بشه حتما مشکل ساز هست 

اونوقت برای شما هم سخته 

پدر و مادر باید با هم بجه رو بزرگ کنن و مسئولیتش رو داشته باشن 

بعد ها همسرتون یادش میره بچه داره و رابطه بد تو کل زندگی تاثیر داره

من این مشکلو داشتم با این تفاوت که بچه من پسر بود و اتفاقا باباشو دوست داشت ولی بیشتر به سمت من میومد و محبت میکرد و همسرم بنده خدا حسادت میکرد

واقعا هم گناه داشت مثلا من شوهرم فکر میکرد اسباب بازی بخره برای بچه م کافیه ! شاید باورت نشه ولی هر روز براش خوراکی و اسباب بازی میخرید ولی پسرم تو سن پایین بازی میخواست که شوهرم تنبلی میکرد تو این مورد

از طرفی شوهر خواهرم و پدرم باهاش بازی میکردن زیاااد میرفت سمت اونا

شوهرمم هی به من غر میزد که این چرا اینجوریه و...

دیگه منم دل به دلش ندادم همه حرفامو بهش گفتم که تو این کارارو نمیکنی و فلان و...

باید براش وقت بذاری دیگه هر هفته پسرمو میبره استخر از کنارش جم نمیخوره باهاش بازی میکنه و شهربازی میبرتش و چند تا مسافرت که اون دوست داشت رفتیم

منم باهاش کار کردم که بابا خیلی دوستت داره و بابا گفته اینو برات درست کنم بابا لباس خریده برات و...

کم کم خوب شده رابطشون خداروشکر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والله دخترمو خیلی دوست داره باهاشم قبلا خیلی بازی میکرد.نمیدونم چرا دخترم اینجوره برعکس منو خیلی دوس ...

خوب شایدم چون دختره ازت الگو برداری می‌کنه. ولی شوهرت نباید ناامید بشه باید برای بچه وقت بذاره. سعی کن تو براش خوراکی نخری باباش بخره. تو درساش به ی بهانه ای کمک نکن بفرست سراغ باباش.