2777
2789
عنوان

گوشی مخفی، دیدم شوهر خیانتکارم

541 بازدید | 22 پست

شش ماهی میشه تو ماشینش گوشی مخفی، دیدم هیچی، بهش نگفتم چون بارها بهش گفتم بهم خیانت نکن دیدم چند وقته گوشیش رمز نمیزاره میگه دیگه با کسی نیستم منم همش شک داشتم حتما ی گوشی مخفی داره که دیدم شکم درسته از اون موقع دیگه خودمو ازش دور میکنم اونم عصبی میشه خوشی زیر دلت زده چرا اینطوری تو فلانی تو دلم میگم فقط خدا ازت نگذره میدونم گوشی مخفی رو بگم دیگه قید این زندگی رو بزنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما قبل از اینکه بهش بگی که می‌دونی یا قهر کنی و دعوا راه بندازی با یه مشاور کاربلد هماهنگ کن ، چون هنوز فکر می‌کنه نمیدونی یه ترسی تو دلش هست اما وقتی بفهمه که می‌دونی دیگه ترسش می‌ریزه میگه هرچی شد شد ، پس اصلا بهش و به هیچ کس دیگه ای نگو فقط پیش مشاور برو

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
حتما قبل از اینکه بهش بگی که می‌دونی یا قهر کنی و دعوا راه بندازی با یه مشاور کاربلد هماهنگ کن ، چون ...

همینو میگم چرا اینکارو کنه چرا عین ادم نمیاد زندگی کنه همش با این زن اون زنه

فقط میتونم بگم حتما برو تراپیست با پول خودش نذار روحت داغون بشه

از وقتی ازدواج کردم روی خوشبختی رو ندیدم نمیدونستم اینجور با هام میکنه میگه همه مردا از من بدترن

هر دفعه گوشی پیدا کردی با سیمکارت منهدم ‌ کن به روی خودتم نیار   ۴ بار ضرر مالی بخوره آدم ...

میگم بردار زنه میدونه متاهله میگم باهام باشیم چی میشه مگه خدا جوابم دلم رو بده

همینو میگم چرا اینکارو کنه چرا عین ادم نمیاد زندگی کنه همش با این زن اون زنه

مطمئن باش اونم یه مشکلی داره ، که ناخودآگاهش به این سمت میکشدش به عنوان یه دانشجوی روانشناسی میگم تا دیر نشده زودتر وقت مشاور بگیر نشد تلفنی ، ولی خب حضوری بهتره، کسانی بودن که این مشکل رو داشتن و بعد با همسرشون خوب شدن و دوباره به زندگی برگشتن ، تا امید نشو و عاقلانه جلو برو ، تو این مدتم یه مقدار معمولی باش که شک‌ نکنه ، زیر زیرکی کار خودتو انجام بده ، و سعی کن با نرمش کاری کنی ته دلش پشیمون بشه ،

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
میگم بردار زنه میدونه متاهله میگم باهام باشیم چی میشه مگه خدا جوابم دلم رو بده

تو هر سری گوشیو بزار روی گاز زیرشو روشن کن  یه جوری هم وانمود کن خودت داری خیانت میکنی  بزار یه مدت هم اون بترسه 

مطمئن باش اونم یه مشکلی داره ، که ناخودآگاهش به این سمت میکشدش به عنوان یه دانشجوی روانشناسی میگم تا ...

چکار کنم باور کن باهاش خوب بودم در عوضش اون عصبیه از اول اینطوری بود اگه مشکل داشت بعد چند سال اینطوری میشد 

از وقتی ازدواج کردم روی خوشبختی رو ندیدم نمیدونستم اینجور با هام میکنه میگه همه مردا از من بدترن

مرد خوب که پیدا میشه ولی خب کمه دیگه برات صلوات فرستادم روحت آرامش بگیره💜🧿