2777
2789
عنوان

حق بدم بهش یا نه

80 بازدید | 9 پست

اگه تاپیک های قبلمو خونده باشید متوجه میشید 

آقا من نمیدونم تو این شرایط که پارتنرم ۵۰۰ ملیون ضرر کرده باید باهاش حرف بزنم یا تنهاش بزارم 

بهم گفت چند روزی کاری به کارش نداشته باشم 

اما نمیدونم در حد یه زنگ کوچیک و یه پیام اوکی هست یا نه 

نمیدونم حق داره که کلا نباشه یا باید در حد یه پیام و یه زنگ کوچیک باشه من متوجه اش نمیشم کمکم کنید ....

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

تنهاش بذار یه مدت

یعنی حق اینو داره که کلا نباشه ...

خودش تأیین کرد ۱۰ روز 

حتی پیام و زنگ ساده 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفته تنهام بزار ،اما منظورش اینه که رو مخم نباش توقع جواب تماس و پیام دادن مکررنداشته باش 

بهتره ی کم بهش محبت کنی و بهش امید و انگیزه دوباره بدی که بعد نگه تنهام گذاشت 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
گفته تنهام بزار ،اما منظورش اینه که رو مخم نباش توقع جواب تماس و پیام دادن مکررنداشته باش  ...

یعنی درواقع چیکار کنم 

بذار یه مدت تو خودش باشه تا خودشو جمع و جور کنه

یعنی زنگ و پیام ندم دیگه آره ؟؟

یعنی درواقع چیکار کنم 

مثلا پیام بزار واسش بگو می‌دونم در شرایط خوبی نیستی

منم توقع ندارم در حال حاضر  واسم وقت بزاری اما بدون من هر لحظه فکرم پیش تو هست 

از جایی که بهت ایمان دارم  مطمئن هستم ک تو اونقدر جنم کار داری که 

از این وضعیت خودتو رها می‌کنی و واسه بدست آوردن جایگاه هر چه بهتر و بیشتر تلاش می‌کنی

شاید نتونم از نظر مالی کمکت کنم اما تو منو داری ک اینقدر واسم ارزشمند هستی ک دعای خیرم همواره همراه تو هست 

منتظر حال خوبت میمونم و تنهات نمیزارم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
مثلا پیام بزار واسش بگو می‌دونم در شرایط خوبی نیستی منم توقع ندارم در حال حاضر  واسم وقت بزاری ...

اهوم مرسی عزیزم