2777
2789
عنوان

کیک

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 23 پست
خوب درس کرده بنده خدا  نوش جون

مرسی عزیزم ممنون😍 یکم شلخته است قیافه کیک

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آموزش شو ب. منم بگو درس کنم🥲

چشم میام مینویسم الان یه کوچولو صبرکن

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
آموزش شو ب. منم بگو درس کنم🥲

تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
روغن مایع نصف لیوان یا کره ۱۵۰ گرم
شیر نصف لیوان
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
وانیل ۱ پنس
شکلات چیپسی ۱۰۰ گرم
شکلات تخته ای (تزیین)

آرد و بکینگ پودر را 3 بار الک می کنیم . در یک ظرف مناسب تخم مرغ ها را با شکر و وانیل به مدت 5 دقیقه با همزن برقی خوب هم می زنیم تا حجمش دو برابر و کرم رنگ بشه. بعد روغن و شیر را اضافه میکنیم و این بار در حد مخلوط شدن هم می زنیم. آرد و بکینگ پودر را اضافه می کنیم و با دور کند همزن خیلی آرام هم میزنیم. وقتی که خوب مواد مخلوط شد شکلات چیپسی ها را اضافه کرده و در تمام مایه کیک پخش می کنیم.

کف قالب و با فرچه چرب کن و آرد پاشی کن و ارد اضافی را خالی کن یا از کاغذ روغنی استفاده کن. بعد مایع کیک آماده شده را درون قالب بریز و و یکی دو بار به آرامی قالب رو تکون بده تا تا هیچ حبابی داخل مایع کیک باقی نمونه و سطح کیک یکدست بشه.

حالا کیک و  درون فر که از  یک ربع قبل گرم شده ( درجه حرارت 175 درجه سانتی گراد به مدت 50 دقیقه) قرار میدیم تا بپزه. 
بعد از پخت کیک آن را از فر بیرون میاریم و به مدت 15 دقیقه صبر می کنیم تا کمی خنک بشه بعد از قالب جدا و روی توری قرار می دهیم تا کامل خنک بشه.

تخم مرغ ۳ عدد آرد ۲ لیوان شکر ۱ لیوان روغن مایع نصف لیوان یا کره ۱۵۰ گرم شیر نصف لیوان بکی ...

ممنون از این که وقت گذاشتی و گفتی 🌹😍

زن زندگی آزادی🌱اگه با اعتقادات من مخالفی ریپ نزن حوصله ندارم… حق ما این نیس🌱🖤
ممنون از این که وقت گذاشتی و گفتی 🌹😍

خواهش میکنم 😍

گردو خرد شده و شکلات آب شده با هم مخلوط میکردی بعد میریختی رو کیک .می‌دونم گذشته ولی خاستم بگم،،😄

😂😂 مرسی راست میگیا، ب فکرم نرسید ک 

خوردیم رفت🤣🤣