2777
2789
عنوان

کیک

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 23 پست
خوب درس کرده بنده خدا  نوش جون

مرسی عزیزم ممنون😍 یکم شلخته است قیافه کیک

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آموزش شو ب. منم بگو درس کنم🥲

چشم میام مینویسم الان یه کوچولو صبرکن

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
آموزش شو ب. منم بگو درس کنم🥲

تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
روغن مایع نصف لیوان یا کره ۱۵۰ گرم
شیر نصف لیوان
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
وانیل ۱ پنس
شکلات چیپسی ۱۰۰ گرم
شکلات تخته ای (تزیین)

آرد و بکینگ پودر را 3 بار الک می کنیم . در یک ظرف مناسب تخم مرغ ها را با شکر و وانیل به مدت 5 دقیقه با همزن برقی خوب هم می زنیم تا حجمش دو برابر و کرم رنگ بشه. بعد روغن و شیر را اضافه میکنیم و این بار در حد مخلوط شدن هم می زنیم. آرد و بکینگ پودر را اضافه می کنیم و با دور کند همزن خیلی آرام هم میزنیم. وقتی که خوب مواد مخلوط شد شکلات چیپسی ها را اضافه کرده و در تمام مایه کیک پخش می کنیم.

کف قالب و با فرچه چرب کن و آرد پاشی کن و ارد اضافی را خالی کن یا از کاغذ روغنی استفاده کن. بعد مایع کیک آماده شده را درون قالب بریز و و یکی دو بار به آرامی قالب رو تکون بده تا تا هیچ حبابی داخل مایع کیک باقی نمونه و سطح کیک یکدست بشه.

حالا کیک و  درون فر که از  یک ربع قبل گرم شده ( درجه حرارت 175 درجه سانتی گراد به مدت 50 دقیقه) قرار میدیم تا بپزه. 
بعد از پخت کیک آن را از فر بیرون میاریم و به مدت 15 دقیقه صبر می کنیم تا کمی خنک بشه بعد از قالب جدا و روی توری قرار می دهیم تا کامل خنک بشه.

تخم مرغ ۳ عدد آرد ۲ لیوان شکر ۱ لیوان روغن مایع نصف لیوان یا کره ۱۵۰ گرم شیر نصف لیوان بکی ...

ممنون از این که وقت گذاشتی و گفتی 🌹😍

زن زندگی آزادی🌱اگه با اعتقادات من مخالفی ریپ نزن حوصله ندارم… حق ما این نیس🌱🖤
ممنون از این که وقت گذاشتی و گفتی 🌹😍

خواهش میکنم 😍

گردو خرد شده و شکلات آب شده با هم مخلوط میکردی بعد میریختی رو کیک .می‌دونم گذشته ولی خاستم بگم،،😄

😂😂 مرسی راست میگیا، ب فکرم نرسید ک 

خوردیم رفت🤣🤣