2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سيب

<<وقتى دنبال بهترينى سعى كن راه و اشتباه نرى⚰️>>                                                                        آقايون لطفا تو امضاتون بگيد آقا هستين من تيكه كلامم عزيزم خوشگلمه😁تايپم esfp😉💗به ناحق با تاريخ عضويت رند ٠٢/٢/٢ تعليق شدم ترجيح ميدم سكوت كنم😒💔كاربرى فقط دست خودمه و تمام تاپيكا و پستامو گردن ميگيرم🤪😂و اينكه بنده دومين عضو انجمن⬛️مبارزه با احساسات منفى⬛️هستم خلاصه بسوزين👀🤡با آرزو هاى خوب براى همه شما💕💕

بخدا یه وقتایی اینقد گشنه م میشه و حوصله خوردن ندارم میگم کاش یه قرص بود میخوردیم سیر میشدیم دانشمندا خیلی دارن کم کاری میکنن😂

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

سیب اشتهای منو بیشتر باز میکنه😂😂

😂😂

<<وقتى دنبال بهترينى سعى كن راه و اشتباه نرى⚰️>>                                                                        آقايون لطفا تو امضاتون بگيد آقا هستين من تيكه كلامم عزيزم خوشگلمه😁تايپم esfp😉💗به ناحق با تاريخ عضويت رند ٠٢/٢/٢ تعليق شدم ترجيح ميدم سكوت كنم😒💔كاربرى فقط دست خودمه و تمام تاپيكا و پستامو گردن ميگيرم🤪😂و اينكه بنده دومين عضو انجمن⬛️مبارزه با احساسات منفى⬛️هستم خلاصه بسوزين👀🤡با آرزو هاى خوب براى همه شما💕💕

ولی سفیده تخم مرغ ابپز خوبه

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

سیب اشتهای منو بیشتر باز میکنه😂😂

منم سیب میخورم گشتم میشه 😂

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی