2777
2789
عنوان

حس ۶ام؟

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 90 پست
میشی لطفا حستو به ازدواجم بگی،نزدیک دوساله جدا شدم،دکتری که پیشش رفتم اول فکر کروم متاهل هست بیخیت ...

من سرگیجه خودت فهمیدی چی گفتی😇🥴

🌾 خدایا به من ببخش کمال انقطاع به درگاهت را 🕊️🌾

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

امسال یا سال بعد هست ازدواجم؟  مشخصاتمو میتونید بگید یا ماه تولدم

امسال آشنا میشی ولی برای سال آینده ازدواج هست 

علم غیب ک ندارم😂بخدا با قلبم جواب میدم چون قلبم هرچ بگه تا اینجای عمرم تقریبا درست بودع شاید خدا خواسته نمیدونم

امسال آشنا میشی ولی برای سال آینده ازدواج هست  علم غیب ک ندارم😂بخدا با قلبم جواب میدم چون قلب ...

بنظرت رابطه داداشم با زنش چی میشه؟ طلاق میگیرن یا ن؟ 

خدایا بیا و.بغلم کن
عزیزم علم غیب ندارم نمیتونم از خودم بگم  حسم میگه یا اخرای اذر  اگ درست شد بهم بگو

ممنون عزیزم 

اینم میگی که پولی که منتظرشم چند روز دیگه واریز میشه؟ 

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید🥺❤️
حسم میگه بارداری  اگ درست شد بگو ب نیتت بخوابم.

این ماه همه شوخیشون گرفته با من🥺🥺😢😢

بیبی چکم که هاله الکی انداخت🥺

نه نیستم این ماه.

تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️
خواسش عزیزم حمایت مالی و عاطفی کمکت نیاز داره ولی روش نمیشه بهت بگه حسم میگه نمیدونم اصلا سردرگم شد ...

خودش منو میبینه خوشحال میشه

برام عجیب بود گفتید دوستم نداره 😐

خودمم قاطی کردم 😅 در کل ممنون وقت گذاشتید

پول هم اونقدرا ندارم که ...😅

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز